banner333

banner309

Üstün: Milletimiz İradesine Sahip Çıkacak

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üstün, yaptığı açıklama Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin önemine değindi.

Güncel 07.08.2014, 17:51 07.08.2014, 17:53
Üstün: Milletimiz İradesine Sahip Çıkacak
banner400
 Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üstün, yaptığı açıklama Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin önemine değindi.

Milletvekili Üstün “ Türkiye bir ilk yaşıyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın R. Tayyip Erdoğan ile birçok ilki yaşayan ve önemli mesafeler kat eden ülkemiz bugün yeni bir ilke daha hazırlanıyor. Cumhuriyet tarihimizde ilk defa halk tam iradesi ile Cumhurbaşkanı’nı seçiyor.  Diyerek,  12 yıllık Ak parti iktidarının demokrasiye ve ülkeye kattığı önemli gelişmelere değindi.

 

Milletimiz İradesine Sahip Çıkacak

 Milletvekili Üstün “2007 yılında yapılan referandumda milletimiz, cumhurbaşkanının doğrudan halkın kendisi tarafından seçilmesi yönünde iradesini açıklamış olup, bu iradenin sonucu olarak 10 Ağustos tarihinde ilk kez milletimiz doğrudan, yani kendi oyuyla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçecek. Bu tarihi bir olay, anayasal kurumların işlevlerine, toplumsal barıştan Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya siyasetindeki rolüne kadar her alanı dönüştürecek bir devrimdir.” diyerek,  bu seçimin; değişim, demokrasi, açıklık ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçim olduğunu vurguladı. Üstün, her şeyden önemlisi milletimiz her zaman olduğu gibi kendi iradesine, geleceğine ve birlik beraberliğine sahip çıkacak dedi.

2023 Vizyonunda Lider Ülke Türkiye

Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 12 Yıllık iktidarımız boyunca ülkemizin en temel sorunları çözmeye ve bölgede lider ülke olma yolunda ilerliyoruz.  Ekonomide istikrarlı bir şekilde büyüyen bir Türkiye inşa ederken demokratikleşme, insan hakları ve itibarlı dış politikayı tesis etme yolunda da tarihi adımlar atıyoruz. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın R. Tayyip Erdoğan ile belirlediğimiz 2023 Vizyonunda bölgemizde ve dünyada lider ülke olma yolunda çok çalışacağız” diyerek bu kadirşinas millete hizmet etmekten yorulmayacağımızı belirtmek isterim dedi.

Milletimizin Coşkusu ve Teveccühü Bizleri Daha Fazla Motive Ediyor

Milletvekili Üstün, Bayram nedeniyle bölgemizde birçok İl, İlçe, Belde ve Köy ziyaretlerinde bulunduk. Köylerimizin yayla şenliklerine katıldık. Gittiğimiz her yerde Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemini anlattık. İnanın milletimizin coşkusu ve heyecanı bizlerden çok daha fazla. Gittiğimiz her yerde Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanı Adayımıza büyük bir teveccüh var. Hemşerilerimizin her biri özveri ile çalışarak adayımız için çalınmadık kapı bırakmıyor. Gümüşhane bundan önceki seçimlerde özellikle 30 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarıyı artırarak yenilemek istiyor. İnşallah Gümüşhane için hedefimiz tüm iller arasında ilk üçe girmek.  Ben hemşerilerime yaptığım konuşmaların hepsinde şunu söyledim: Herkes bilmeli ki biz sadece Türkiye’ye Cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Tüm dünyada, Gazze’de, Myanmar’da Doğu Türkistan’da Suriye’de, Irak’ta Musul’da, Kerkük’te ve dünyanın her noktasında zulüm ve eziyet gören tüm Müslümanlar için önemli bir tercih yapmalıyız. Şuan tüm Müslümanların umudu Türkiye.  Bakın kaç tane Suriyeliyi ülkemizde misafir ediyoruz. Bu bizim lider ülke olduğumuzu gösteriyor. İnşallah herkes kendine yakışan kişiye oy verecektir. Tependen inme monşerlere değil milletin içinden gelen, milletin adamı olan kişiden yana tercih yapacaktır.” diyerek bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanlığı seçimlerimiz milletimize, ülkemize ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39