banner333

banner309

Unf ne demek?

Unf yazısını gördünüz ve unf ne demek sorusu için araştırma yapmak istediniz. Bu da demek oluyor ki twitter ya da instagram hesabına sahipsiniz.

Güncel 18.03.2021, 13:44
Unf ne demek?
banner400

Unf yazısını gördünüz ve unf ne demek sorusu için araştırma yapmak istediniz. Bu da demek oluyor ki twitter ya da instagram hesabına sahipsiniz. Unf İngilizce bir kısaltmadır ve unf kısaltması twitter ve instagram gibi sosyal medya hesap sahipleri tarafından kullanılır. Açılımı unfollow olan bu üç harf çok büyük anlamlar içerir. Bu anlamlar;

  • Takibi bıraktım
  • Hesabını bir daha takip etmeyeceğim
  • Beni takip etmediğin için bende takip etmiyorum
  • Hesabın artık ilgimi çekmiyor

Unf yapmak ne demek?

Unf yapmak takibi bırakmak demek ve ne zaman isterseniz unf yapabilir ve dilediğiniz kişiyi hesabınızdan çıkartabilirsiniz. Birçok kişinin unf yazdığı halde sadece uyardı bulunduğunu ve takipten çıkartmayı unuttuğunu biliyor musunuz? Evet, kulağa komik gelebilir ama genellikle takip etmeye devam ediyorlar.

Unf nasıl yapılır?

Unf kısaltmasının ne demek olduğunu ve anlamlarını öğrendiğimize göre nasıl yapıldığı hakkında da bilgi vermek isteriz. Unf yani unfollow yapmak isteyen instagram kullanıcıları bu kelimeyi özellikle yorum kısmına ya da fotoğraf altlarına yazabilirler. Dilerlerse elbet mesaj olarak gönderilebilir fakat en çok dikkat çeken yer fotoğraf altlarıdır. Bir mesaj verilmek istendiğinde yorum kısmı tercih edilir.

Bir kişinin sizi takipten çıkarması üzücü bir durum olabilir. Tabi o kişi sizin için değerli biri ise! Eğer değilse belki de sizi takipten çıkarttığını fark etmeyeceksiniz bile. Çoğu kişi İnstagramda fenomen olmak ve yüksek bir takipçi sayısına sahip olmak istiyor. Bu nedenle de etiketleme ya da birbirini takip etme yöntemlerini kullanıyorlar. Etiketleme için biraz deneyime sahip olmak gerekebilir. Tecrübesiz profil sahipleri ya aranma hacmi büyük ya da tam tersi hiç arama hacmine bakmadan rastgele etiketleme yapıp takipçi sayısını arttıramıyorlar.

Birbirini takip ederek takipçi kasmak isteyenler de birbirlerinin fotoğraflarını beğenip yorum yapıp birbirlerini yükseltmeye çalışıyorlar. Elbet bu sayı yükseldikçe takipçi sayısı birden artıyor ve istenilen hedefe ulaşılabiliyor. Kimileri de sabretmeyip kısa süre sonra hesabı elden bıraktıkları için unf kısaltmalarına sahip olup hayallerine ulaşamıyorlar. Hayallerin gerçekleşmesi için biraz sabır ve çalışma yeterli olacaktır.Unf ne demek sorusunun cevabını verdik.Umarım beğenmişsinizdir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38