banner333

banner309

Ülkü Ocaklarından Çocuklara Ramazan Öncesi Eğlence

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, ramazan ayı öncesinde çocuklar için içersin de çeşitli aktivitelerin bulunduğu oyun parkı kurdu.

Güncel 10.03.2024, 16:16
Ülkü Ocaklarından Çocuklara Ramazan Öncesi Eğlence
banner400

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı, ramazan ayı öncesinde çocuklar için içersin de çeşitli aktivitelerin bulunduğu oyun parkı kurdu.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından ‘Bir Dava Bırakıyorum Sana Çocuk, Yerde Bırakma Tebessümlerini’ sloganı ile düzenlenen etkinlikte, Zafer Meydanında bulunan açık otopark alanında kurulan oyun alanını dolduran çocuklar ramazan bayramı öncesinde doyasıya eğlendi. Bugün saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinlikte çocuklar için şişme oyun parkı, at binme, yüz boyama, şiir ve şarkı yarışması, akıl oyunları vb. birçok eğlenceli aktivite hazırlandı. Halka ücretsiz olarak gerçekleştirilen ve yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte ailelerde çocuklarını yalnız bırakmadı.

Düzenlenen organizasyon ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Sadık Coşkun, her sene Gümüşhane’nin gençlerine ve çocuklarına etkinlik düzenlediklerine vurgu yapan Coşkun, “Bu programı da ramazan öncesi yapıyoruz ki aileler bir ay boyunca iftar sahur vs. ile uğraşacağı için otomatik olarak çocukları ile çok ilgilenemeyecekler. Ramazana girmeden önce hem aileler hem de çocuklar için böyle bir etkinlik düzenledik. Böyle bir şenlik alanı yaparak çocukların çeşitli oyuncaklar ile eğlenceli vakit geçirmelerini istedik. Şişme oyun parkı, at binme, yüz boyama, şiir ve şarkı yarışması, akıl oyunları vb. birçok etkinliğimiz oldu. Ramazana girmeden bir gün önce sırf aileler ve çocukları mutlu olsun da ramazanı güzel bir şekilde geçirsinler istedik. Aynı etkinliğimizi ramazanın sonunda da yapmayı planlıyoruz. Ramazan bayramının ikinci ve üçüncü gününe düşünüyoruz nasip olursa. Biz Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı aynı zamanda eğitim ve kültür vakfı. Bizler onlardan, onlar da bizden faydalansın istiyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik bu tür etkinliklerimiz devam edecek ” dedi.

Coşkun ayrıca, etkinliği düzenledikleri otoparkın kullanıma kapalı olması nedeniyle meydana gelen zararı karşılayacaklarını belirterek, otoparkın bir günlük gelirini Gümüşhanespor’a bağışlayacaklarını da söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27