banner333

banner309

Trendol.net Instagram Topluluk Kurallarına Uygun Takipçi ve Beğeni Hizmeti

Trendol.net organik yöntemlerle müşterilerine takipçi ve beğeni hizmeti sunmaktadır. Tamamen gerçek türk kullanıcılar reklam yolu ile sizlerin hesabını takip ediyor ve gönderilerinizi beğeniyor.

Güncel 29.07.2020, 17:05
Trendol.net Instagram Topluluk Kurallarına Uygun Takipçi ve Beğeni Hizmeti
banner400

Trendol.net organik yöntemlerle müşterilerine takipçi ve beğeni hizmeti sunmaktadır. Tamamen gerçek türk kullanıcılar reklam yolu ile sizlerin hesabını takip ediyor ve gönderilerinizi beğeniyor. Her kullanıcı kendi cihazından işlem yaptığı için instagram topluluk kurallarına uygun bir yöntem oluyor. Belli bir havuzdan ayni ip adresler ile gönderim yapılmıyor. Bu yüzden trendol.net hizmetleri instagram güncellemelerinden etkilenmiyor. Organik türk takipçi için trendol.net

Takipçi ve beğeni satın almak gerekiyor mu?

Özellikle yeni bir hesap açtığınızda hesabın daha fazla ciddiye alınması için takipçi almak şart haline geldi. Ardından müşterilerin daha fazla paylaşımlarınızı görmesi için beğeni çalışmaları yapmak faydalı oluyor. Eğer rakipleriniz kadar takipçi sayınız varsa takipçi almayı bırakıp daha çok gönderilerin etkileşimlerini arttırmaya yönelmelisiniz. Daha fazla keşfete düşmek için daha çok gerçek türk beğeni almak gerekir. Bunun yanında yorumlar ve kaydetme hizmeti de keşfet etkili hizmetlerdir. Bu şekilde keşfete düşerek organik takipçi sayınızda artış gösterecektir.

Çok fazla mağdur müşteri ile karşılaştık

Daha önceden mağduriyet yaşamış kalitesiz hizmet almış ardından bize ulaşmış müşteri sayımız çok fazladır. Bu yüzden çok tedirgin bir şekilde satın alma durumları olduğunu gördük. Takipçi satın alırken dikkat edilmesi gereken durumları sizler için anlatalım:

  • Öncelikle bot fake ucuz hizmetleri bir kenara bırakalım. İnstagram bu hizmetler ile mücadele ediyor.
  • Şirket olmayan adresi ve iletişim numarası olmayan sitelerle ticaret yapmayın.
  • Her zaman aldığınız e ticaret sitesini önce küçük paketler ile deneme yapıp hizmetlerini inceleyin.
  • Sadece satın alarak instagram da yükseleceğinizi düşünmeyin. İnstagram da diğer organik yolları deneyin.

Trendol.net hizmet detayları      

Trendol.net sizlere gerçek türk takipçi ve beğeni gönderimi yapıyor. Bu hizmette gerçek kullanıcılar oldukları %20 oranında unfollow olabiliyor. Düşüşlerin belli olmaması adına ara ara takipçi takviyesi yapabilir ya da organik takipçi artışınız olmalıdır. Güven konusunda sıkıntı yaşayan müşterilerimiz için tavsiyemiz: Önce en küçük paketimiz ile deneme yapıp hizmetimizi görmeniz ardından hizmetimizi beğenirseniz daha yüksek paket satın alabilirsiniz. Hizmetimizden memnun kalmadığınızda tekrar bizimle çalışma yapmazsınız.  

instagram organik takipçi satın al

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11