banner333

banner309

Sincan Diş

İnsanların günlük yaptığı aktivitelerin başında gelen yemek yeme alışkanlığı neticesinde ağza pek çok ürün kalıntısı meydana gelmektedir.

Güncel 06.01.2021, 21:35
Sincan Diş
banner400

İnsanların günlük yaptığı aktivitelerin başında gelen yemek yeme alışkanlığı neticesinde ağza pek çok ürün kalıntısı meydana gelmektedir. Bu ürün kalıntılarının büyük kısmı salgılar ile çözünmektedir. Ancak bir kısmı da içeriğindeki bakteriler nedeni ile ağız ve diş sağlığını yıpratmaktadır. Bu bakterilerden korunmanın en etkili yolu düzenli olarak diş fırçalamak ve ağız bakımıdır.

Diş ve diş eti hastalıkları yiyeceklerden dolayı meydana gelebildiği gibi genetik olarak da etkili olabilir. Diş çürümesi diş etlerinde zayıflama gibi durumlarda diş hastanesine gidilmesi gerekmektedir. Sincan Diş hastanesi diş ve ağız sağlığı konusunda oldukça etkili ve adından söz ettirmiş bir kurumdur.

Diş ve ağız hastalıklarının yanı sıra diş bozukluklarının giderilmesinde de etkili çözümler sunmaktadır. Sincan diş hastanesi kanal tedavisi dolgu diş çekme gibi tedavilerin yanı sıra ordonti ve implant tedavileri de sunmaktadır. Diş beyazlatma konusunda da diş hastanemizde hizmet verilmektedir.

Eryaman Diş hastanesi ortodonti tedavilerinde hastaların isteğine göre şeffaf ordonti porselen ordonti ve Lingual ordonti şeklinde hastaları memnun edecek tedaviler de sunmaktadır. Diş teli tedavileri ve diş teli ücretleri hakkında bilgi almak için bizi mesai saatleri içerisinde arayabilirsiniz, ayrıca isterseniz randevu alarak yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz - Ortodonti

Diş, çene ve yüz bölgesinde oluşan hastalıkların giderilmesi ve düzeltilmesi ortodonti uygulamalarının amacıdır. Öte yandan, mevcut olan bozuklukların ilerlemesini önlemek, tedavi etmek, estetik fonksiyonlarını kazandırmak da hedeflenen noktalardır.

Ortodontik Bozukluklar Neden Oluşur?

– Kalıtsal etkenlere bağlı olarak

- Doğumdan kaynaklanan anomaliler

- Hatalı fonksiyonlar

- Zararlı alışkanlıklar

- Çürükler nedeniyle süt dişlerinin erken kaybedilmesi

- Diş gıcırdatma, düşme veya çarpma gibi travmalar

nedenleriyle meydana gelmektedir.

Ortodontik Bozukluklar Neden Tedavi Edilmelidir?

İyi bir ağız ve gülümsemenin temeli düzgün bir diş yapısının olmasıdır. Bu nedenle, çene yapısındaki ağız ve diş yapısındaki bozuklukların kısa sürede tedavi edilmesi gerekmektedir. Öte yandan, kişilerin etkili olarak besinleri ısırabilmesi, çiğnemesi ve konuşmasında etkili olması, dişeti hastalıkları ve çürüklerin oluşma riskinin azalması, çene eklemi bozukluklarının oluşması ve ilerlemesi de azalmaktadır.

Ortodontik Muayene Ne Zaman Yapılmalıdır?

Ortodontik tedavi her zaman uygulanabilir. Her yaşta uygulanması mümkündür. Özellikle çene bölgesi ile ilgili sorunlar varsa, çocukların gelişme dönemine girmeden önce yani 10 ile 12 yaşları arasında tedavi görmesi yerinde olacaktır. Öte yandan, 5-6 yaşlarındaki çocukların büyüme ve gelişmelerini bozacak sorunların çözülmesi noktasında erken yaşlarda tedavi görmesi de çok önemlidir.

Eryaman ve Sincan Diş Hastanelerimiz sizlerin hizmetindedir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49