banner333

banner309

Sandalet Modelleri

Güncel 26.12.2018, 19:06
Sandalet Modelleri
banner400

Bir çok markanın farklı materyaller ve aksesuarlar kullanarak tasarlanan sandalet modelleri her tarza ve zevke hitap eder. Yaz aylarında farklı ortamlarda giyilen sandaletler deri, süet, plastik ve kauçuk gibi malzemelerden üretilir. Yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan sandaletler farklı bir bakış açısı getirilerek sonbahar veya kış aylarında özel gecelerde ve davetlerde şık duran abiye tercih edilmeye başlanmıştır. Sandalet modellerin arasında outdoor sandaletler yürüyüşlerinizde ve doğa gezilerinizde size spor ayakkabı rahatlığı sunan bu sandaletler ayaklarınızın hava almasını sağlayarak yürüyüşlerinizde ve gezilerinizde rahatlığı ve konforu hissettirecektir.


Bu Sezonun En Trend Sandalet Modelleri

Bu sezonda farklı tasarımlara sahip olan sandalet modellerinde kauçuk tabanlı sandaletler şeritli ve zımbalı modelleri yaz aylarında günlük hayatta ve tatilde kullanılabilen modellerdir.
Yaz aylarının vazgeçilmezi parmak arası sandaletler günlük hayatınızda gezilerde size maksimum konfor sağlayan modellerdir.

Kalın topuklu sandalet modelleri size hem rahatlığı hem de şıklığı sunan bu ayakkabılar tekli bant modelleri daha zarif durmanızı ve bileğinizin daha ince durmasını sağlar. Özel davetlerde giyeceğiniz incili yada zımbalı ince topuklu sandaletler zarifliğinizi ve şıklığınızı çarpıcı bir şekilde yansıtacaktır. Sizde aradığınız sandalet modelleri sitesinden bulabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39