banner333

banner309

Şampuan

Özel saç derisine uygun olarak tasarlanan şampuan ürünleri oldukça popülerdir. Her saç yapısına hitap eden bu ürünler zenginleştirilmiş özel formül içermektedir.

Güncel 29.12.2020, 21:19
Şampuan
banner400

Özel saç derisine uygun olarak tasarlanan şampuan ürünleri oldukça popülerdir. Her saç yapısına hitap eden bu ürünler zenginleştirilmiş özel formül içermektedir. Elseve saç yapısı ve saç derisi için özel olarak tasarladığı saç şampuanları ile sürekli olarak tercih edilmektedir. Bioxcin özel olarak saç yapısına hitap eden bir üründür.

John Frieda volume etkili şampuan ürünü saç derisi için özel olarak tasarlanmıştır. Vichy anti özellikli şampuan ürünü ile oldukça popülerdir. Yağlı saçlar için tasarlanmış farklı bir üründür. Düzleştirici etki sunan içeriği ile saç en özel şekli sunmaktadır. Yağlı saçlar için geliştirilmiş Organicum oldukça özel bir yapıya sahiptir.

En Uygun Şampuan

Matrix içeriği ile en uygun şampuan ürünleri arasında yer almaktadır. Folixir geniş ürün seçeneği ile saç dökülmesine karşı oldukça etkili bir üründür. Vichy saç bakım ürünü ile saçlara özel bir ışıltı sunmaktadır. Farklı saç bakım ürünleri ile saçlara parlaklık ve canlılık sunmaktadır. Tüm saç şampuanları için https://www.kozmela.com/sampuan web sitesi üzerinden online olarak anında erişim imkanı sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11