banner333

banner309

Rahat Sürüş İçin Erkek Bisiklet Taytları

Bisiklet taytı erkek için de kullanılabilir bir ürün olarak imal edilmektedir. Özel bölgelerini sıkmayan elastik yapılı ve kenarları dikişsiz, silikon lastikli bölümleriyle cildinize iz yapmama özelliğine sahiptir.

Güncel 08.03.2021, 11:33
Rahat Sürüş İçin Erkek Bisiklet Taytları
banner400

Bisiklet taytı erkek için de kullanılabilir bir ürün olarak imal edilmektedir. Özel bölgelerini sıkmayan elastik yapılı ve kenarları dikişsiz, silikon lastikli bölümleriyle cildinize iz yapmama özelliğine sahiptir. Ayrıca bu silikon lastikler sayesinde kısa taytlar sürüş esnasında yukarıya toplanmaz. Böylece rahat bir sürüş keyfine sahip olabilirsiniz.

Erkekler için üretilen bisiklet giyim ürünleri vücudu çepeçevre saran kumaş türünden yapılmaktadır. Bu şekilde imal edilmiş olması sıcak tutmasını ve soğuklara karşı sizi korumasına yardımcı olur. Jordanred firmasında rahatlıkla görebileceğiniz ürünler, alacağınız erkek bisiklet ürünlerinde sizlere kaliteyi sunmaktadır.

Bisiklet ile Uzun Süren Sürüşler

Pedli ürünler üreten Jordanred firması jel ve hava içerikli pedler ile sürüş saatlerini uzun tutmayı amaçlamaktadır. 4 saat ve 8 saatten fazla bisiklet sürmenize yardımcı olan erkek taytları, uzun ve şort şeklinde üretilmektedir. Ayrıca askılı olan modeller ile görsel olarak da güzel bir görüntü elde eder. Ayrıca tene zarar verip açılmasına engel olan özel dikiş sistemiyle hazırlanmaktadır.

Bu tür taytlar, erkekler için üretilirken kadın ve çocuk giyim olarak da çeşitleri bulunmaktadır. Hatta bazı pedli taytlar sadece kadınlara özel imal edilmektedir. En küçük bedenlerde hazırlanan erkek taytları kadınlar için de kullanıma açık halde hazırlanmaktadır. https://www.jordanred.com/ internet sayfasından ürünlerin beden ve modellerini inceleyerek, bedeninize uygun olanı kısa sürede sipariş verebilir, uzun süren sürüşlerin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48