banner333

banner309

Rabia Teyzenin En mutlu Günü

Gümüşhane Merkez İlçeye Bağlı Tekke Köyünde yaşayan 70 yaşındaki Rabia Soydaş, ve ailesine Gümüşhane Ülkü Ocaklarından anlamlı ziyaret. gerçekleşti

Güncel 21.01.2024, 08:21
Rabia Teyzenin En mutlu Günü
banner400

Gümüşhane Merkez İlçeye Bağlı Tekke Köyünde, dört engelli evladıyla yaşayan 70 yaşındaki Rabia Soydaş ve ailesine Gümüşhane Ülkü Ocakları Asena birimi, Ortaöğretim birimi ve Üniversite yöneticileri ile birlikte ziyarette bulundu. Aileye hediyelerde bulunan Ülkü Ocakları çocuklarla oyun oynayıp vakit geçirdiler.

Ailenin haberini Gümüşkoza’da okuduklarını ve sonrasında aile için bir şeyler yapmak istediklerini dile getiren Ülkü Ocakları Gümüşhane İl başkanı Sadık Coşkun, “ Rabia Teyzemizin haberini Gümüşkoza gazetesinde okuduk, Rabia teyzemiz için ne yapabiliriz diye teşkilatımızla bir araya gelerek düşündük.  Bu gün Asena birimimiz, ortaöğretim birimimiz ve Üniversite yöneticilerimizle toplanarak Rabia teyzemizin evine sürpriz bir ziyaret yaptık.  Çocukları mutlu etmek için çeşitli oyuncaklar ve yaş pasta aldık. Hep birlikte ailemizle güzel vakit geçirerek sohbet ettik, çocuklarla oyunlar oynadık. Ne mutlu bize onlara dokunabildiysek” dedi.

“Kimse Duyarsız Kalmasın”
Bütün kurumları ve STK’ları duyarlılığa davet eden Coşkun, “Biz duyarsız kalmadık, umarım insanlar da duyarsız kalmaz. Ailemizin zaten maddi olarak çok büyük ihtiyaçları yok, maksadımız yalnız olmadıklarını hissetsinler, mutlu olsunlar. Çok şükür amacımıza ulaştık. Bundan sonra da her daim ailemizin yanında olacağız. Rabia teyzemize söz verdik, onu önümüzdeki hafta Kale köyü rehabilitasyon merkezindeki oğlu Nebi’yi görmeye götüreceğiz. Gücümüz yettiği kadar Rabia teyzenin yanında olacağız. Günlük olmasa da iki günde bir ya da haftada bir ziyaretine gidip duasını alacağız. Gümüşhane Ülkü Ocakları olarak elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz.  Diğer kurumlarımıza da buradan çağrıda bulunmak istiyorum, bu gibi vatandaşlarımızı görüp de duyarsız kalmayalım, bir Gümüşhaneli olarak insanlara dokunabilmek çok önemli.  ‘Gün, en ıssız bir dağın ardında bir Türk ağlıyorsa dağı delip yanına varma günüdür’. Sevgi varsa engel yoktur” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27