banner333

banner309

Perde Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir

Perde Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir

Güncel 07.10.2018, 16:11
Perde Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir
banner400

Ev eşyaları alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli parçalardan biri de perdelerdir. Evin olmazsa olmaz parçalarından olan perdeler ev dekorasyonlarında oldukça önemlidir. Her geçen gün değişen ve yenilenen perde modelleri insanlara dekorasyonda kolaylık sağlamaktadır. Modern tasarımlar konusunda iddialı olan İstanbul perde firması bu alanda hizmet vermektedir. Perdelerin üretim ve satım aşamalarında rol alan firmamız müşteri isteklerini dikkate alan bir hizmet anlayışına sahiptir. Müşteriler evin tamamlayıcı bir malzemesi olan perdelerin seçimine önem vermektedir.

 10 Yıllık Dayanabilen Perde

          Öncelikle kullanışlı olmasına, alınan mekana uyum sağlamasına, kolay temizlenebilir olmasına dikkat edilmelidir. Firma 10 yıl kadar dayanabilen perdeler üreterek müşterilerinin bu beklentilerine cevap vermektedir. Dayanıklılığın yanı sıra estetiklik de perde seçiminde önemlidir. Site en modern tasarımları müşterilerine sunmaktadır. Müşteriler sitede yer alan iletişim adresleri ve numaralarından da siteyle iletişime geçerek isteklerini bildirebilmekte ve sipariş verebilmektedir.

         Teslimat zamanı ile ilgili firma hassasiyeti müşterilerin firmadan memnun olmasının başka bir unsurudur. En kaliteli perdelerin sunumu ile site tercih edilme oranını her geçen gün artırmaktadır. Birçok farklı model seçenekleri sunan ve sunduğu modelleri kendisi üreten firma, ürünlerle ilgili karşılaşılabilecek problemlere de çözüm yolları üretmektedir. Müşterilerin soru ve sorunlarına en hızlı ve etkili çözümleri üretmeyi hedeflemektedir. Her zevke uygun model seçeneklerine erişmek mümkündür.

 Sitede Perde Çeşitlerinin Üretimi ve Satışı Yapılmaktadır

 Tül Perde; özel kurumlar kadar devlet kurumlarına da üretimi ve satışı yapılmaktadır. Özellikle gündüz saatleri için kullanıma uygun ince dokusu ile eve renk vermektedir.

 Zebra stor perde; Bir yönü tül perde gibi diğer tarafı ise güneşlik perde gibi kullanılan oldukça kullanışlı bir üründür.

 Stor Perde; üstte bir boruya sarılmış halde bulunur. Yanlardan indirilip kaldırılma özelliği bulunmaktadır. Zebra perdeden farkı tek parçadır, iki yönlü kullanım sunmaz.

 Jalüzi Perde; iş yerlerinde görülmeye alışık olunan bu perde modeli son zamanlarda ev ortamlarında da tercih edilmeye başlamıştır. Özellikle çalışma odası şeklindeki yerler için oldukça uygundur. Firma bu perdenin de tasarım ve üretimini yapmaktadır.

 Dikey Perde; kumaş ve ya pvc malzemeden yapılmaktadır. Zebra perdenin dikey görünümlü halini andırmaktadır. Kullanıma uygunluğu kadar ölçülüp hazırlanması da diğer perdelere göre daha uygundur. Kısa sürede hazırlanıp montajı yapılmaktadır. Birçok alanda kullanımı vardır. Temizlikleri kolaydır. Dikey görünümü ile ortamlara şık ve estetik bir görünüm sunmaktadır. Birçok farklı rengi ve modeli sitede vardır. Kaynak: www.istanbulperdeci.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11