banner333

banner309

Parti Süsleri ve Parti Malzemeleri Bigpartystore.net’de

Güncel 09.07.2019, 15:42
Parti Süsleri ve Parti Malzemeleri Bigpartystore.net’de
banner400

Doğum günü, sünnet, kına gecesi, bekarlığa veda veya baby shower… Sebebi her ne olusa olsun çocuklarınıza veya sevdiklerinize unutulmayacak bir özel gün yaşatmak istiyorsanız hazırlıklara günler öncesinde başlamalısınız. Bu hazırlıklar içersinde karar vermeniz gereken o kadar çok şey var ki  kostüm seçimi, parti süsleri, kullan at tabaklar, pasta, arkadaşlara verilecek hediyeler için paketleme ürünleri bunlardan sadece birkaçı…

Bir organizasyonun en önemli aşamalarından biri olan süsleme ise parti temasıyla bütünleşmeli, pastasından mekan süslemesine, kıyafetinden gelen arkadaşlara verilen hediyelere kadar pek çok detay aynı temada olmalı. Örneğin erkek çocuklarının doğum günü teması için genellikle Cars, SpiderMan, Avangers, Batman, Superman tercih edilirken kız çocukları için genellikle Unicorn, Prenses Sofia, Frozen Sparkle, Winx, Disney Princess gibi temalar tercih ediliyor. Tüm bu temalara uygun parti malzemeleri ve doğum günü süslerini nereden almanız gerektiğini bilmiyorsanız bu noktada imdadınıza Big Party Store yetişiyor.

Bigpartystore.net adresinde bulabileceğiniz parti malzemeleri arasında; kullan at tabaklar, bardaklar, peçeteler, çatal bıçak kaşık setleri, baby shower parti malzemeleri, doğum günü parti malzemeleri, doğum günü süsleri, balonlar, folyo balonlar, lisanslı parti malzemeleri, çocuk parti kostümleri, kına malzemeleri gibi her türlü etkinliğe yönelik süsleme malzemeleri bulunuyor.

Parti süsleri satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şeyin güvenlik ve sağlık olduğunu unutmayın. Özellikle gıda ile temas eden çatal, bıçak ve bardak gibi parti malzemelerini satın alırken oldukça hassas davranmalısınız.  2003 yılında ambalaj sektörüne giren Barış Süs, 16 yıl içerisinde müşteri memnuniyetini artırarak devam ettirmiş köklü bir firma olarak Ankara’da faaliyet gösteriyor. Ambalaj, paketleme ve süsleme sektöründe iç piyasaya ürün tedarik eden Barış Süs’ün e-ticaret sitesi Bigpartystore.net’ de yer alan parti malzemeleri ve doğum günü süsleri detaylı fotoğraflar ile tanıtılıyor ve güvenli ödeme sistemiyle online alışveriş sitesinden satın alınabiliyor.

100 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı sunan Bigpartystore.net, saat 16:00’a kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya veriyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38