banner333

banner309

Özel Günler İçin Eğlenceli Trend: Tekne Kiralama

Güncel 04.01.2019, 17:27
Özel Günler İçin Eğlenceli Trend: Tekne Kiralama
banner400

Tekdüzeleşen günümüz yaşam koşullarında; evlenme ve sünnet düğünü, nişan, kına gecesi, evlilik teklifi, bekarlığa veda partilerinde ya da iş yemekleri ve toplantılarında farklılık arayışında olanların aklına tekne kiralama gelmektedir. Tekne kiralanarak unutulmaz bir tatil de yaşanabilir.

En Özel Günler İçin Ve Rutin Günler İçin Tekne Kiralama

Oldukça eğlenceli bir alternatifi olan tekne kiralama ile en özel günler renkli ve unutulmaz, en sıradan bir iş toplantısı veya yemeği de keyifli bir hale gelmektedir. Müşterinin talep ve istekleri doğrultusunda yapılacak hazırlık, planlama gibi tüm detayları organizasyon firması düzenlemektedir. Müşterinin yapacağı tek şey, kiralanan tekneyle geçirilecek zamanların tadını çıkarmaktır.

Kiralanan tekne ile birlikte kaptan, gemici, aşçı ve diğer mürettebatla kaliteli, konforlu, güvenli, rahat ve unutulmaz bir gün yaşanacaktır. Üstelik navigasyon cihazları, GPS ve radar sayesinde gece yolculuğu da rahatlıkla yapılabilir.

Tekne kiralama ile ilgili akla gelen her türlü detay, hizmet ve organizasyon için https://mayla.com.tr/tekne-kiralama/ adresinden bilgi alınabilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11