banner333

banner309

Nasıl Kurye Olunur?

Çalışkan ve istekliyseniz, kurye sürücüsü olmayı düşünmeden geçmeyin. Bir kurye, çok çeşitli kuruluşlar için paketler ve mektuplar teslim eder.

Güncel 02.09.2022, 20:09
Nasıl Kurye Olunur?
banner400

Çalışkan ve istekliyseniz, kurye sürücüsü olmayı düşünmeden geçmeyin. Bir kurye, çok çeşitli kuruluşlar için paketler ve mektuplar teslim eder. Bazı durumlarda, bir mektubu bir şirketten diğerine taşımak için kısa bir süreniz olabilir. Kurye işleri bireysel şirketlerde, bir kurye acentesinde bulunabilir veya bağımsız bir şekilde çalışabilirsiniz. Peki, nasıl kurye olunur?

Güvenilir Ulaşım Arayın

Kurye olmak için ihtiyaç duyacağınız en önemli ekipman ulaşımdır. Kentsel bir ortamda çalışıyorsanız, bisiklet veya motorsiklet kullanabilirsiniz. Çoğu durumda, arabaya veya teslimat kamyonuna ihtiyacınız olabilir. Kendi kurye işiniz varsa, araç filosuna, GPS takip cihazlarına, bilgisayara, ofis malzemelerine ve iki yönlü telsizlere veya cep telefonlarına ihtiyacınız olabilir. Geçerli bir ehliyet, sigorta ve temiz sürüş kaydı önemlidir.

Gerekli Becerileri Düşünün

Kurye yüklenicisi olduğunuzda, hizmet sektörünün bir parçası olursunuz. Güçlü iletişim becerileri ve olumlu bir tutum şarttır. Ayrıca son teslim tarihlerini karşılamanız ve belirli teslimat talimatlarını takip edebilmeniz gerekir. Çoğu zaman, mektup veya büyük bir zarf teslim ediyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda paketler ve kutular teslim etmeyi de beklemelisiniz.

İş Arama Yap

Bölgenizde mevcut bir kurye acentesi varsa, işe başlamak için bir iş başvurusu gönderin. Bazı durumlarda, işletmeler kurye işleri için bağımsız yükleniciler kiralayabilir. Aşağıdakiler gibi yerel işletmelere başvurabilirsiniz:

  • Hukuk firmaları
  • Baskı şirketleri
  • Muhasebe firmaları
  • Finansal planlamacılar
  • Tıbbi klinikler
  • Hastaneler

İş ahlakınızı, dakikliğinizi ve görevleri takip etme yeteneğinizi kanıtlayabilecek kişilerin bir listesinin olması önemlidir. Bir iş liderinin tavsiyesi, kurye olma arayışınızda etkili olabilir.

Unutmayın, Kuryem.com sisteminde kayıtlı taşıyıcılar ile bireysel ve kurumsal göndericileri buluşturan yeni nesil akıllı lojistik zinciridir. Kuryem, hem iOS hem de Android mobil cihazlarda kullanılabilir. Aynı zamanda www.kuryem.com web sitesinden de tüm işlemler gerçekleştirilebilir. Yeni nesil kurye hizmetini denemek için hemen gönderi oluşturun!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11