banner333

banner309

Meme Dikleştirme ve Göğüs Büyütme

Kadının dışarıdan bakılınca önemli bir güzellik simgesi olan memeler, yıllar geçtikçe yerçekimine bağlı olarak aşağıya doğru sarkmaktadır. Daha sık görüleni ise doğum sonrası göğüslerin sarkmasıdır, bu durumda da yine meme dikleştirme estetiği yapılabilir.

Güncel 03.04.2021, 13:47
Meme Dikleştirme ve Göğüs Büyütme
banner400

Kadının dışarıdan bakılınca önemli bir güzellik simgesi olan memeler, yıllar geçtikçe yerçekimine bağlı olarak aşağıya doğru sarkmaktadır. Daha sık görüleni ise doğum sonrası göğüslerin sarkmasıdır, bu durumda da yine meme dikleştirme estetiği yapılabilir.

Bu bakımdan bu ameliyatın gebelik ve emzirme döneminden sonra yapılması göğüslerinizin şeklini uzun yıllar koruyabilmesi açısından son derece önemlidir.

Bu operasyon sonrasında mutlaka iz kalmaktadır ancak bu iz 3-6 ay sonrasında belirgin olmayan düzeye iner. Bu ve diğer meme estetiği ameliyatları öncesinde mamografi ile meme incelenmeli ve doktor buradan alacağı bilgileri de değerlendirmelidir.

Meme küçültme operasyonuna göre meme dikleştirme operasyonu nispeten daha basit bir ameliyattır. Ama her ameliyatta olduğu gibi beklenmedik durumlarla karşılaşıla bilineceği unutulmamalıdır.

Göğüs Büyütme

Estetik cerrahinin her alanında olduğu gibi meme estetiğinde de her hasta özel olarak ele alınmalıdır. Göğüs büyütme operasyonunda hastanın vücuduna bir silikon protez yerleştirileceği de dikkate alınarak hasta psikolojik de değerlendirilmelidir.

Günümüzde göğüs büyütmek için bir çok yöntem varmış gibi durmaktadır. Ancak gerçekten göğüslerinizi büyütmenin tek yolu göğüs estetiği ameliyatı yaptırmaktır. Çünkü hiçbir ilaç gerçekten göğüslerinizi büyütemez, bunu yapabilen tek şey östrojen hormonudur. Bu hormon hamilelik ve ergenlik dışında kansere hastalıklarına neden olabilmektedir.

Modern bir binada hizmetini sürdüren merkez İstanbul Avrupa hem de Anadolu yakasından kolaylıkla ulaşılabilen Şişli de bulunmaktadır.

Her insan mutlaka güzel görünme isteğine sahiptir. Günümüzde ise modernleşme ile birlikte beğenilme kaygısı daha da artmıştır ve bu tür kaygılar kişilerde psikolojik problemlere ve kendine güven eksikliğine yol açabilmektedir.

Her alanda olduğu gibi, estetik alanında da ahlak dışı ve kanunlara aykırı hareket eden kurumlar vardır. Türkiye’deki kanunlara göre bu ameliyatlar mutlaka plastik cerrah tarafından, ameliyathanede yapılmalıdır.

Estetik cerrahinin tüm alanlarında olduğu gibi meme estetiği konusunda da profesyonel doktorlardan biri olan Doç. Dr. Sevgi KURT; meme estetiği, meme büyütme ameliyatı, meme dikleştirme, meme küçültme, meme onarımı, burun estetiği, karın germe, jinekomasti, liposuction alanlarında hastalarına yakın ve güven dolu şekilde yardımcı olmaktadır.

Meme estetiği, küçültme büyültme ve dikleştirme ameliyatları öncesinde hastaları bilgilendirerek yapılacak her türlü estetik uygulama çok daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38