banner333

banner309

Mahkemeden Organizeli Katliama İlk Karar, Sadece Bir Tutuklama!

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Olgun’un organize şekilde katledilesimesine karşın sadece 1 kişinin tutuklanıp diğer kişilerin serbest bırakılmasına tepkiler büyüyor.

Güncel 23.07.2021, 00:26 30.07.2021, 15:32
Mahkemeden Organizeli Katliama İlk Karar, Sadece Bir Tutuklama!
banner400

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı ve Eğitimci Süleyman Olgun Gebze  Barış Mahallesi 1818 Sokak’taki evi önüne pusu kuran eski damadı  İbrahim Gül ile babası Mehmet Gül, annesi Ayşe Gül ve Kız kardeşi Hilal Gül tarafından bıçak ve balta darbeleriyle katledilmiş, Süleyman Olgun evin bahçesine çağrılarak iddialara göre annesi Ayşe Gül bıçak darbeleri atarken Damat İbrahim Gül’de baltayı kafasına indirdi.

Süleyman Olgunun  evinde bulunan ve gürültüye aşağı inen  İlhan Çiçek’i baltayla baldırına vurmak suretiyle, Efendi Gürbüz’ü ise karnına bıçağı saplayarak ağır yaralamış, Nail Olgu ve Cihan Gürbüzü ise çeşitli yerlerinden bıçakla  yaramıştı. İlhan Çiçek’in ise Farabi Devlet Hastanesi Yoğun bakım servisinde tedavisi devam ederken, diğer iki yaralının tedavisi hastanede devam ediyor.

Bu polis tarafından göz altına alınan dört zanlı öğlen saatlerinde savcılığa sevk edilirken Avukatlar Emre Güneş ve Ömür Hilaloğlu’nun verdiği bilgiye göre  savcı, katilamcılardan Hilal Gül’ü resen serbest bırakırken anne Ayşe Gül,  baba Mehmet Gül ve oğulları İbrahim Gül’ün tutuklaması için mahkemeye sevk etti. Sulh Ceza Hakimliği ise sadece oğlu İbrahim Gül’ü tutuklarken babasını ve annesini adli kontrole bir gerek görmeden serbest bıraktı.

İnfiale sebep olan bu karara Süleyman Olgun’un yakınları sert tepki gösterirken, adamlar güpegündüz katliam yapmak için ellerine ekmek bıçakları ve baltayla ellerini kollarını sallayarak gelip 1 kişiyi karnı, göğsü, bacakları ve kollarından bıçaklıyor aynı anda kafasına balta indiriyor, diğer dört kişiyi de yine balta ve bıçak darbeleriyle yaralıyorlar. Bu dört kişinin bedenlerinde bir tane bile yara veya çizik bulunmuyor. Sonra sanki  sadece İbrahim Gül beş kişiyi sıraya dizip bir elinde bıçak bir elinde balta ile beş kişi kaderlerine razı olup kurbanlık gibi Süleyman Olgun ve diğer dört kişi sıralarını bekleyerek fiiliyatı gerçekleştiriyor ve tutuklanıyor. Diğerleri de öylesine seyire gelmişler gibi serbest bırakılıyor diye tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak: https://kocaelisonnokta.com

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59