banner333

banner309

Life Yurtdışı Eğitim ile Polonya

Güncel 01.04.2021, 14:57
Life Yurtdışı Eğitim ile Polonya
banner400

Life yurtdışı eğitim tecrübeli ekip arkadaşları ile yurtdışında bulunan en iyi üniversiteleri, okulları ve dil okullarını değerli gençlere sunmaktadır. Bunun dışında erasmus programlarında, öğrenci değişim programlarında ve daha birçok yurtdışı eğitim konusunda gençlere yardımcı olmaya devam ediyor. Life yurtdışı eğitim 10 yılı aşkın süredir yurtdışında eğitim almış ve bu konuda yeterli donanıma sahip ekip arkadaşları ile profesyonel bir şekilde hizmet sağlamaktadır. Life yurtdışı eğitim Ankara merkezli olarak bütün eğitim programlarının tanıtımını ve seminerlerini yaparak en iyi şekilde bilgilendirme sağlamaktadır.

Polonya yurtdışı eğitim konusunda oldukça uzman ekibe sahip olan Life yurtdışı eğitim ile kolay bir şekilde kayıt işlemleriniz gerçekleşmektedir. Polonyada üniversitelerden, birçok akademik bölüme kadar hizmet sağlanmaktadır. Tıp, diş hekimliği, eczacılık, mühendislik, ekonomi, işletme gibi uluslararası bölümler ile sizlere doğru bir eğitim anlayışı sunmaktadır. Polonya da yurtdışı eğitimi almak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Tek yapmanı gereken bizleri arayıp aklınızda kalan soruları sormanızdır. Life yurtdışı eğitim olarak bütün sorularınıza kesintisiz bir şekilde cevap sağlanacaktır.

Polonya da Neden Eğitim Alınmalı?

Polonya’da üniversite okumak her gencin hayalidir ve oldukça iyi alt imkanlara sahiptir. Bu nedenle de oldukça tercih edilen ülkeler arasında yerini korumaya devam ediyor. Öncelikle Avrupa Ülkesi olan Polonya sayesinde mavi bayraklı diplomalar almaya hak kazanırsınız. Bunun dışında mavi diplomalar sayesinde dünyanın bütün Avrupa ülkelerinde mesleğinizi rahat bir şekilde icra edebilirsiniz. Ayrıca Life yurt dışı eğitim Türkiye de YÖK tarafından tanınmış olan Polonya da ki üniversitelerden sizlere eğitim sağlamaktadır.

Polonya’daki üniversiteler sınavsız giriş sistemi sayesinde sizlere kolay ve istediğiniz bir şekilde eğitim kalitesini beraberinde getirir. Ayrıca Tıp ve Diş Hekimliği gibi bölümlerde giriş sınavları düzenlenmektedir. Bu nedenle bu detaya dikkat etmenizde fayda vardır. Bir diğer güzel avantajlarından biri de Polonya diğer Avrupa ülkelerine göre daha ucuzdur ve sizlerin cebini de zorlamayacak bir eğitim kalitesi verebilmektedir. Polonya üzerinde eğitim almayı düşünen öğrenciler için sosyal yaşam giderleri oldukça ekonomiktir.

Polonya’da Hangi Bölümler Tercih Edilebilir?

Life yurt dışı eğitim öğrencilerine Polonya üzerinden birçok bölümden fırsat sunabilmektedir. Polonya üzerinden üniversite eğitimi alma isteyen öğrenciler; özellikle en çok tercih edilen Polonya’da tıp eğitimi olarak karşınıza çıkmaktadır. Bunun dışında Life yurtdışı eğitim Polonya da diş hekimliği, eczacılık, mühendislik fakülteleri, işletme, uluslararası ilişkiler olma üzere birçok bölümden sizlere giriş sağlamanız için yardım etmektedir.

Polonya üzerindne tercih etmiş olduğunuz üniversite ve bölüme göre fiyatlar değişiklik gösterecektir. Örneğin yıllık 2500 eurodan, 15 bin euroya kadar üniversiteler bulunmaktadır. Hazırlık bölümleri Polonya da 3bin Euro ile 6bin Euro arasında değişiklik göstermektedir. Sosyal bilimler bölümleri ise 2500 ve 4500 euro arasında Polonya da okuma hizmeti verilmektedir. Mühendislikler ise 4bin ila 5bin Euro ve son olarak Tıp fakülteleri 7bin eurodan 15bin euroya kadar kapılarını açmaktadır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48