Led Ekran Nedir ? Led Pano Nasıl Yapılır? - FreeLed

Güncel 24.10.2019, 11:55 24.10.2019, 11:59
Led Ekran Nedir ? Led Pano Nasıl Yapılır? - FreeLed

Led Ekran Günümüzde bir çok işletmede hemen hemen karşımıza çıkmayı başarmıştır. Peki Nedir Bu Led Ekran? İşletmelere yararları ve zararları var mıdır? Led Ekran 16 x 32 panellerin birleşimiyle oluşturulmaktadır. Her ebata uygun şekilde yapılabilirliği sayesinde her bütçeye uygun bir ekran yapılabilir. Ekranda video ve fotoğraf oynatmanız mümkün. Bir çok işletme ürün veya şirket tanıtım videoları yayınlamaktadır. Ürün tanıtımları yapmanız ürününüzü en kolay yoldan satmanızı kolaylaştırır. Led Ekran ürünleri tanıtmanıza yardımcı olur. Ürünleriniz için video veya slayt oluşturabilirsiniz. Desteklenen video formatları : AVI-WMW-MPEG-MP4-FLV-MKV-MOV 'dır. En çok kullanılan video formatlarını destekler. Desteklenen fotoğraf formatları ise JPG-JPEG-GIF-PNG-BMP-XPM ' dir. Fotoğraf ve video program aracılığıyla led ekrana atılır. Atılan programı 7 / 24 kısaca istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Kolay kullanımı , her bütçeye uygun yapılması türkiye'de en çok kullanılan dijital reklam tabelaları olmayı başarmıştır. 2016 Yılına göre 2019 yılında kullanımı %40 artmıştır. Totem , Cephe ,stadyum gibi bir çok kullanım alanları mevcuttur. Totem led ekran yerden yüksekte olması işletmeye büyük bir avantaj sağlar. Yerden yüksekliği sayesinde herkesin görebileceği bir konumda yer alır. Sizi daha önce fark etmemiş müşterileriniz bile ürünleriniz hakkında bilgi alabilecektir.

Led Ekran Nedir? Nasıl Yapılır?

Led Ekran bir çok panelin birleşiminden oluşmaktadır. Birleştirilen panellere güç orantılı şekilde iletilmesi için led adaptörler kullanılır. Bu adaptörler panellere gitmekte olan elektrik akımını dengeler. Yüksek voltaj verilmesi panellerin bozulmasına sebebiyet verir. Elektrik bağlantısı yapıldıktan sonra , kontrol kartı takılır. Adından bizlere işlevi hakkında küçük bir ipucu vermektedir. Tabelayı kontrol etmemizi sağlayacak parça diyebiliriz. Bu kart sayesinde bilgisayar bağlantısı yapabiliriz. Yapılan bağlantı sonucunda led ekrana görüntü veya video aktarabiliriz. Bu işlemleri ne yaptığınızı bilmiyorsanız , denemeyiniz. Elektrik kablolarını ters veya yanlık bağlamak panel veya kontrol kartınızı yakmanıza neden olabilir. Yapılış hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız freeled.com.tr destek ekibimizle iletişime geçerek konu hakkında yardım isteyebilirsiniz. Freeled led sektöründe en köklü firmalardan biridir. İletişime geçtikten sonra ürünler hakkında bilgi almak için konuyu bize belirtmeniz yeterli olacaktır.

Led Pano Nedir ? Nasıl Yapılır?

Led pano Nedir ? Nasıl yapılır? Led pano reklam tabelaları günümüzde kullanılan led ekran kelimesinin eski bir ismidir. Değişen teknoloji ve sürekli güncellenen ekranlar yeni isimlerle anılmaya başlamıştır. Ledlerden oluştuğu ve büyük bir ekrana sahip olduğunu için artık led ekran olarak adını tüm Türkiye'ye duyurmuştur. İsim olarak bir çok kişi led pano kelimesini iki ayrı ürün olarak düşünmektedir. Nasıl yapılır? Diye bir bilgiye ihtiyacınız varsa , yukarıdaki led ekran nedir parağrafını okuyabilirsiniz. Yukarıdaki yazı size açıklayıcı gelmediğini düşünüyorsanız , iletişime geçip aklınızdaki soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Freeled yıllardır müşteri memnuniyetini hep üst düzeyde tutmayı başarmıştır. Led pano hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Buraya Tıklayarak ilgili yazıya gidebilirsiniz.

Led Ekran Teknolojisi

Türkiye'de led ekran teknolojisi her geçen gün gelişmektedir. İmalat ve ihracat yapan freeled türkiyenin 81 iline ve yurt dışına ekran ve tabela gönderimiyle zirvedeki yerini korumaktadır. Bir çok firma C Kalite ürünleri faiz fiyatlara satmaktadır. Buda ilerde ilgili firmayı defalarca arayıp servis isteyeceğiniz anlamına gelmektedir. Led Reklam tabelaları işletmelerin tanıtım amaçlı kullanabileceği en etkili ve kolay satış taktiğidir. Farkındalık ve görselliğe kattığı etkisiyle işletmenizin yakınlarından geçenlerin dikkatlerini üstünüze alırsınız. Ürün hakkındaki slayt ilgili kişinin hobileri veya ihtiyacı olan bir ürünler arasındaysa işletmenize bir müşteri kazandırdınız demektedir. Profesyonelce hazırlanan 4 k video ve fotoğraflar sayesinde led ekran daha canlı ve kaliteli duracaktır. 4K tüm video ve fotoğrafları desteklemektedir. Freeled olarak bu konuda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Led ekran satın al veya fiyat bilgisi almak için bize ulaşabilirsiniz.


En çok tercih edilen bu ekranların fiyatları M2 Göre hesaplanmaktadır. 1 M2 Ekran 96x96 boyutundadır. P2.6 , P3, P4 , P6 , P8 , P10 gibi bir çok ekran türü bulunmaktadır. Bu ekran türleri görüş mesafesini temsil etmektedir. Örnek vermek gerekirse P10 Ekran 10 metre uzaklıktan sonra netlik kazanır. Buna göre diğer ekran türlerini hakkında küçük bir karşılaştırma yapabilirsiniz.
Detaylı Bilgi için freeled adresine gidebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46