banner333

banner309

Lazer Yazıcı

Güncel 27.03.2021, 03:35
Lazer Yazıcı
banner400

Hem iş hayatında hem eğitim hayatında yazıcıların yeri çok önemlidir. Pek çok belgenin basılıp dosya halinde sunulmasından resimlerin çıkarılmasına kadar çok çeşitli amaçlar ile kullanılmaktadır. Gelişen teknoloji de değişen ihtiyaçları karşılamaktadır ve çok daha fazlasını sunmaktadır. Bu ürünlerden biri olan lazer yazıcı ise çok hızlı bir şekilde olan basım hızı ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Diğer önemli bir özelliği ise yıllık sarf malzeme ihtiyacının ekonomik olmasıdır. Toner tasarrufu modu ile kullanıcı dostu bir ürün olduğunu da göstermektedir. Renkli ya da siyah beyaz çıktı olsun belirli aralıklar ile toner kartuş dolumu yapılması gerekmektedir. Basılan evrak sayısına göre aralıklar değişse de eski model yazıcılara göre daha uzun olmaktadır.

Lazer yazıcı baskı yöntemi detaylı bir şekilde incelendiği zaman satır satır değil sayfa sayfa olarak bastığı görülmektedir. Bu nedenden dolayı bellek çok daha geniş olmaktadır. Bir lazer tabancası yardımı ile de kağıdın üzerinde yazı ve şekillerin oluşması sağlanmaktadır.

Lazer Yazıcı Modelleri

Amaca göre ve ihtiyaca göre farklı amaçlar ile üretilen lazer yazıcı modelleri bulunmaktadır. Bazıları ile sadece çıktı alınabilirken bazıları ise çok fonksiyonlu olmaktadır. Ethernet arabiriminden USB bellek yerine kadar ve faks, fotoğraf baskısı, fotokopi çekebilme gibi niteliklere de sahiptir. A3, A4 ve A5 boyutlarında da çıktı alınabilmektedir. Küçük ya da büyük birbirinden farklı modelleri ile ürün yelpazesi oldukça geniştir.

Lazer Yazıcı Nereden Alınabilir?

Lazer yazıcı almak isteyen kişilerin aklına gelen ilk soru modelden sonra nereden alabilirim olmaktadır. https://www.toner.com.tr/lazer-yazici sayfasını ziyaret ederek modelleri çok detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Boyutlarından yazma süresine kadar aklınıza takılan bütün noktalarında da cevaplarını rahatlıkla bulurken kolay bir şekilde de sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38