banner333

banner309

Koç Görevden Alındı

Hemşehrimiz Orhan Koç, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

Güncel 04.09.2013, 12:13 05.10.2013, 14:58
Koç Görevden Alındı
banner400
 Hemşehrimiz Orhan Koç, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

Sağlık Bakanlığındaki yeni yapılanma kapsamında kuruluş aşamasından beri başarılı çalışmalara imza atan hemşehrimiz Koç’un görevden alındığı Bakanlık haberlerini veren internet sitelerinde duyuruldu.

Koç’la birlikte görev yapan diğer 2 başkan yardımcısının daha görevden alındığı öğrenilirken, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından geçtiğimiz günlerde kurumun başına getirilen İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu’nun kadrosunu oluşturmak için böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan Gümüşhane kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanan görevden almanın ardından uzun yıllar Sağlık Bakanlığının üst kadrolarında görev yapan Koç’un yine etkili bir göreve getirilmesi bekleniyor


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (5)
lami 11 yıl önce
Sayın genel müdür yardımcısının Gümüşhane ilimiz için yaptığı bir şey var mı yazabilir misiniz.
mehmet halil aslan 11 yıl önce
etme bulma dünyası.....
gümüşhaneli 11 yıl önce
Hemşerilerimizle her zaman gurur duyduğumuzu dile getirir dururuz ben size soruyorum üst düzey bürokrat olan hemşerilerimizin hangisinin bir gümüşhaneliye faydası olmuş burda yazarmısınız biz görmedik.Şimdi orhan KOÇ görevden alındı diye hiç üzülmeyin çünkü onunda hiçbir hemşerinize yardımı olmadı.
hemşeri 11 yıl önce
bizim bürokrat ve siyasi hemşerilerimiz sadece Gümüşhane derneklerinin halka açık olan toplantılarda can hemşerilerimiz sizin için yapamayacağımız hiç bir şey yoktur derler ama onlara ihtiyacınız olduğu zaman kıllarını bile kıpırtatmazlar.çünkü hepsinin amacı milletvekili olabilmektir.
torul 11 yıl önce
torul devlet hastanesi ve diğer yeni yapılan hastanelerde çok hayırlı işler yaptığını biliyorum
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09