banner333

banner309

Kırmadan Su Kaçağı Bulmak Mümkün mü?

Güncel 24.03.2021, 22:50
Kırmadan Su Kaçağı Bulmak Mümkün mü?
banner400

Su kaçağı tespiti konusunda uzmanlaşmış tesisat firmaları bulunur. Özellikle, müşterek yaşam alanları içerisinde yer alan apartman ve site gibi alanlarda meydana gelecek su kaçakları daire sahipleri için sıkıntı ve stres yaratan konuların başında gelir. Zamanında müdahale edilmediği takdirde tavan ya da yan duvarlarda kabarmalar boya ve fayanslarda hasarlar oluşacaktır. Su kaçaklarını geleneksel eski yöntemlerle tespit etmek hem zaman alıcı hem de son derece maliyetli olacaktır.

Su Kaçaklarının Kısa Sürede Tespiti

Kırmadan su kaçağı tespiti yapan firmalardan hizmet alınması önem taşır. Su kaçaklarının meydana geldiği yerler en çok binaların mutfak ve banyo kısımlarında olacaktır. Bunun en önemli nedeni, buralardan geçen su borularının zaman içerisinde paslanma riskinin fazla olmasıdır. Klozetler, musluk kenarları, duşa kabin ve küvetlerden alt dairelere su kaçakları olabilecektir. Burada su kaçağına sebep olan unsurların başında eskiyen boruların delinmesi, gerekli izolasyonun yapılmaması nedeniyle terleme gibi sebeplere bağlı olarak su kaçakları meydana gelebilecektir.

Özellikle üst katlardan alt katlara bu sebeplerle damlayan sular, zamanla çimentonun içerisine işleyerek küf oluşumu ve kabarmalara sebep olacaktır. Bu türlü konularda Boğaziçi Tesisat Firması’nı aramak ve destek almak önerilen hususlar arasındadır. Firma su kaçaklarını son sistem teknolojik aletleri ile en kısa sürede tespit edecektir.

Uygun Maliyetli Kaçak Tespiti

İstanbul su kaçağı tespiti konusunda pek çok firmanın hizmet verdiği illerdendir. Burada dikkat edilecek hususların başında, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli işçilik hizmeti veren işletmelere yönelmek olmalıdır. Su kaçaklarının eski yöntemlerle tespiti daha uygun keşif ücreti gerektirirken, modern cihazlarla tespiti ise biraz daha yüksek fiyatlı olacaktır. Uzun vadeli düşünüldüğü zaman ise modern cihazları olan firmaların binaya zarar vermeden kaçağı tespit etmesi sayesinde tadilat masrafları son derece az olacaktır. Tadilat masrafları kıyaslandığında görüntülü aletlerle tespit eden firmaların daha az masraf çıkardığı gözlemlenecektir. Hem rahatlığı ve kısa sürede sorunun tespit edilmesi hem de tadilat masrafı kıyaslandığında modern aletli firmalardan hizmet alınması önerilir.

Kurumsal ve Deneyimli Tesisat Firmaları

Kamuoyunda oluşmuş olan yanlış bir kanı da modern araçlarla ölçüm yapan tesisat firmalarının son derece yüksek fiyatlı keşif hizmeti sunduğudur. Burada hesaplanamayan önemli bir nokta, gelişigüzel kırılarak kaçak tespitinin binalarda meydana getireceği tadilat masrafıdır. Araştırılmadan sıradan bir tesisat firmasından hizmet almak, masrafları daha da arttırabilir.

Kurumsal hizmet veren ve deneyimli bir kadro ile su kaçaklarını tespit eden firmalara yönelmek son derece önem taşır. Bu konuda Boğaziçi Tesisat Firması, görüntülü aletleri ve dinleme cihazları ile su kaçaklarını en kısa sürede tespit edecektir. Tespit sonrasında en kaliteli borularla tadilat hizmeti verecektir. Garantili işçilik hizmeti de tercih edilmeleri için bir başka nedendir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38