banner333

banner309

Kedi Maması ve Kedi Malzemeleri Ekonomik Fiyat Etiketiyle Zoo.com.tr ‘de!

Güncel 14.12.2021, 09:10
Kedi Maması ve Kedi Malzemeleri Ekonomik Fiyat Etiketiyle Zoo.com.tr ‘de!
banner400

Kedi besliyorsanız onun sağlığı ve büyümesi için kaliteli ve güvenilir ürünler edinmeniz gerekir. Bu sayede kediniz size uzun yıllar boyu arkadaşlık edecektir. Kedinizin sağlığını korumak söz konusu olduğunda mamaların önemi bir hayli büyüktür. Aynı şekilde çeşitli kedi ürünlerini tedarik ederek kedinizin genel ihtiyaçlarını karşılamanız gerekir. Hem mama hem de kedi ürünleri satın alırken güvenilir yerlerden alışveriş yapmaya ve kaliteli ürünler seçmeye dikkat etmeniz gerekiyor.

Besleyici Kedi Maması Satın Alın

Kedilerin besinsel açıdan yoğun olan mamalarla beslenmeleri gerekir. Protein başta olmak üzere çeşitli vitaminler ve mineraller bakımından yoğun olan mamalar, kedilerimizin sağlıklı kalmasına yardımcıdır. Kedi maması, mutlaka et bazlı protein içermeli ve yapay bileşenler barındırmamalıdır. Kedilerin sağlığını riske atacak bileşenler içeren mamalardan uzak durmalısınız. Mama alışverişi yaparken kedinizin sağlık gereksinimlerine de odaklanmanız gerekiyor.

Mama satın alırken kedinizin yaşını ve ırkını da düşünmelisiniz. Örneğin, British kedi besliyorsanız, onun için formüle edilen mamalara odaklanmanız önemli. Bu sayede British kediniz sağlıklı ve dengeli beslenecektir. Her kedi ırkının gereksinimi farklı olduğundan, ırka özel beslenme şarttır.

Kediniz yavruysa ona özel mamalardan almalısınız. Yavru kedilerin beslenme gereksinimi yaşlı ve yetişkin kedilere göre farklılık içerir. Bunu dengelemenin en iyi yolu yavru kedi maması edinmektir. Kedinizin büyümesi ve gelişmesi adına onda kaliteli bileşenler içeren mamalardan sunmayı ve gün içinde yeteri oranda su tüketmesini sağlamayı unutmayın.

Açık Kedi Maması ile Dostunuzun Besin İhtiyacını Karşılayın

Açık kedi maması kuru mama formundadır. Tek farkı ise açık şekilde satılmasıdır. Bu mamalar ekonomik olduğundan dolayı bütçe dostu olarak dikkat çeker. Kedinizin sağlığını destekleyen bu mamaların kuru mamalardan içerik olarak hiçbir farkı bulunmaz. Ancak açık mamayı alacağınız yer önemlidir. Tanınan ve güvenilir bir petshop’tan alım yapmanız gerekir. Böylece kedinizin genel vücut sağlığı için endişelenmenize gerek kalmaz.

Açık mamalar mutlaka taze olmalıdır. Taze mama tüketen kedilerin besin gereksinimleri en iyi şekilde karşılanır. Vitamin, protein ve mineral bakımından yoğun olan bu mama çeşitleri, kedinizin büyümesini ve sağlıklı gelişimini destekler.

Kedi Taşıma Çantası ile Evcil Hayvanınız Güvende

Kedi taşıma çantası, evcil hayvanınızla bir yerden başka yere seyahat ederken son derece gerekli bir üründür. Kedinizin hava ve çevre koşullarından etkilenmesini önleyen bu çantalar, aynı zamanda sizin için de ekstra konfor yaratır. Kedinizin rahat ve güvenli şekilde taşınmasını sağlayan çantalar, seyahat sürecini kolaylaştırır. Bu hem sizin için hem de kediniz için ek bir avantajdır.

Kedi maması ve kedi ürünlerini uygun fiyatlarla satın almak için online petshop mağazası ZOO’yu ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39