banner333

banner309

İdareciler Günü mesajları

Gümüşhane'de 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle yayımlanan kutlama mesajları.

Güncel 09.01.2021, 23:02
İdareciler Günü mesajları
banner400

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

“10 Ocak 1970 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı genel kurulunda 10 Ocak tarihi, İdareciler Günü olarak kabul edilmiştir. 

İdareciler Günü; milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden, devleti temsil sıfatıyla vatandaşlarımızın canının ve malının korunması için her türlü güvenlik önlemini alan, vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan devletin temel yapı taşları Mülki İdare Amirlerimizin hatırlanma ve mesleki misyonunun canlı tutulması açısından önem arz etmektedir. 

Büyük fedakarlık ve çalışma azmiyle görev yaparken, devletimiz ve vatandaşlarımız arasındaki bağı kuvvetlendirerek ülkemizin gelişmesi için çaba sarf eden tüm Mülki İdare Amirlerimizin 10 Ocak İdareciler Gününü kutluyor, şehit meslektaşlarımıza Allahtan rahmet diliyor, görevi başında olan meslektaşlarımıza aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimi iletiyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

“İdareciler, devletimiz ve milletimizin birleştirici ve en önemli halkasıdır.

Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için çalışan tüm meslektaşlarımızın, 10 Ocak İdareciler Günü kutlu olsun.

İdareciler, devletimiz ve milletimizin birleştirici ve en önemli halkasıdır. İdareciler olarak bizler, vatandaşlarımıza karşı devletimizin yönetme sorumluluğunu temsil etmenin yanı sıra, şefkat ve merhamet vazifesini de yerine getiriyoruz. Hem ülkemize ve insanımıza hizmet etmek hem de devletimizle vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmek için hassasiyetle görevimizin başındayız. Bu inanç ve düşüncelerle, başta ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz vatanımızın dört bir köşesinde görevi başında olan tüm idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09