banner333

banner309

Hidrolik Hortum

Güncel 29.12.2021, 14:34
Hidrolik Hortum
banner400

Hidrolik hortum, hidrolik sıvılarının valflere ve çeşitli bileşenlere taşınmasını sağlamak amacı ile tasarlanmış ürünlerdir. Hidrolik sistemler çoğunlukla yüksek basınçlarda çalışır. Bu nedenle de esnek sistemlerdir. Çoğunlukla bu sistemlerin güçlendirilmesi gerekir. Güçlendirme işlemlerinin de bazı takviyeler ile yapılması gerekir. Hidrolik hortum elemanı birtakım endüstriyel sistemlerde kullanılır.

Hidrolik Hortum Kullanım Alanları

Hidrolik hortum endüstriyel sistemlerde kullanılan bir üründür. Hidrolik hortum satın alırken boyutuna, performans özelliklerine dikkat etmek gerekir. Bunun yanı sıra iç çap, dış çap gibi konulara da dikkat edilmelidir.

Hidrolik hortum boyutu ürünün iç ve dış çapları ile ifade edilir. İç çap hortumun içini ifade eden bir ölçüdür. Dış çap ise oluklu ya da kıvrımlı yapıdaki hortumlar için nominal bir özellik olarak karşımıza çıkar.

Bu hortumların oluklu, sarmal ve kıvrılmış modelleri bulunur. Güçlendirilmiş hortumlarda birtakım takviye elemanları kullanılır. Sarılmış olan hortumların esneklik özelliği vardır. bu şekilde genişletilmesi ve saklanması çok daha kolay olur. Oluklu yapıdaki hortumlarda kıvrımlar ve oluklar yer alır. https://www.sanayiden.com/hidrolik-hortum-hortum-hidrolik-pnoamtik-sanayi-sanayi-urunleri  sitesinden hidrolik hortum satın alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46