banner333

banner309

Gümüşhane Sağlık Müdüründen Oda Başkanına Suç Duyurusu

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş İfade Verdi

Güncel 27.02.2024, 18:54
Gümüşhane Sağlık Müdüründen Oda Başkanına Suç Duyurusu
banner400

Gümüşhane İl Sağlık Müdürünün engelli personeline karşı tutum ve davranışları uzun süre il gündemini meşgul etmişti. Engelli personelin sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamalar ile ortaya çıkan süreçte yaşananlar basına aksetmiş, birçok STK tarafından olayla ilgili kınama mesajları yayınlanmıştı.

Süreç içerisinde Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş’ta yaşanan olayı kınamış ve bu yönde sosyal medya platformları üzerinden açıklamalarda bulunmuştu. Bektaş tarafından yapılan paylaşımlar il sağlık müdürü tarafından hukuki süreç başlatıldı.

Hukuki süreç kapsamında bugün saat 14.00’da avukatı ile birlikte karakola giderek ifade veren Bektaş, yaptığı açıklamada, İl Sağlık Müdür Dr. Necip Yemenici tarafından kendisine yönelik suç duyurusunda bulunulduğunu kaydederek, “İl Sağlık Müdürü tarafından halkı kin ve nefrete sürüklemek suçundan hakkımızda suç duyurusunda bulunuldu. Bende avukatımla beraber karakola gelerek ifademi verdim. Soruşturmanın selameti açısından bu konuda açıklamak yapmak istemiyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 03:23
Güneş 05:05
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:33
Yatsı 21:07