banner333

banner309

Gümüşhane Baba Ocağından Dolmuş Seferleri Başlamalı!

Gümüşhane Tüketici Birliği Federasyonu Genel Başkanı, Tüketici Hakem Heyetleri Çalışma Grubu Başkanı ve Gümüşhane Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (TÜHAK) Genel Başkanı Eyyüp Demirel, Gümüşhane Belediyesi'nden hareket edecek minibüsle, baba ocağından çıkıp evlatları olan Köse, Kelkit, Şiran ilçelerinden geçerek Tersun Dağı güzergâhından saat 15:00'te evlatlarını evlerine taşımalıdır, dedi.

Güncel 18.02.2024, 12:02
Gümüşhane Baba Ocağından Dolmuş Seferleri Başlamalı!
banner400

Demirel, turizmin canlanması için önemli bir eksikliği dile getirerek, " Gümüşhane Turizminin gelişmesine katkı sağlamak istiyorsak, ilk önce ilçelerimizi evimize getirecek eksiklikleri takibe alarak gidermeliyiz. Gümüşhane Belediyesinden hareket edecek minibüsle sabah 08:00'de Gümüşhane'den çıkıp evlatları olan Köse, Kelkit, Şiran ilçelerinden saat 15:00'te hareket ederek Tersun Dağı güzergâhından evlatlarını evlerine taşımalıdır. Evlatlarını evlerine getiremeyen bir baba, evlatlarına asi olur. Akşam eve gelmek yerine nereye gitmek istiyorlarsa oralara giderler. Evlatlarının evine gidiş gelişini sağlayamayan bir baba, evlatlarını akşam eve getiremez. Evlatlarına nerede kaldın evladım, eve niye gelmedin diye sorması lazım. Şehrin belediye başkanı da aynı şekilde sorup, evlatlarının sağlık, eğitim, barınma, yemek ve içme ihtiyaçlarını karşılamak için elinden geleni yapmalıdır," şeklinde konuştu.

Demirel, Gümüşhane Belediye Başkan aday adaylarına önemli bir mesaj vererek, "Gümüşhane Belediyesini yönetecek belediye başkanında aradığımız özellik, 'Benim meselem su, kanalizasyon, yol ve çöp toplamak' demeyip, 'Gümüşhane'nin her meselesi bu şehrin emiri olarak benim meselemdir. Benim meselem Gümüşhane'dir,' diyecek ve başını yastığa koyduğu zaman, 'Bugün Gümüşhane için ne yaptım?' sualine cevap arayacak bir başkanlık bekliyoruz," ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51