Etek Her Kadına Yakışır

Etek Her Kadına Yakışır

Güncel 25.06.2016, 12:30 25.06.2016, 12:33
Etek Her Kadına Yakışır

Moda her sezon değişiklik gösterse de özünde insanın kendine yakışanı giymesi ve doğru parçalar ile doğrun kombin yaparak bu parçaları doğru kullanması anlamına gelmektedir. Özellikle bir bayan için kombin yapmadan önce vücudunu iyi tanıması ve bu doğrultuda uygun parçalar seçmesi oldukça büyük önem taşımaktadır. Her kıyafette olduğu gibi etek seçiminde de vücut tipiniz oldukça büyük önem taşımaktadır. Herkes etek giyemez algısı tamamen yanlış bir algıdır. Doğru etek seçimi ile her bayan etek giyebilir ve her bayana etek yakışabilir tek yapılması gereken doğru parçaların bir araya getirilmesidir.

Her vücut tipi için uygun bir model her zaman vardır, sadece vücudunu iyi tanımayan bayanlar yanlış tercihler yaparak bu bana hiç yakışması yanılgısına kapılmaktadır. Her zaman olduğu gibi etek seçerken de vücut tipi göz önünde bulundurulmalı ve vücut kusurlarını örtecek modeller tercih edilmelidir. Bacak boyu kısa olan bayanlar daha yüksek bel modelleri tercih ederken, basenleri geniş olan bayanlar dikkati bu noktadan uzaklaştıracak modellere yönelmelidir. Temelde daha çok bacak boyunuzu uzun gösterecek ve vücudunuza orantı katacak modelleri tercih etmelisiniz.

Onlarca seçenek arasında istediğinizi bulmak her zaman kolay olmayabilir. Onlarca model ve renk seçeneğini bir arada sunan https://www.network.com.tr/uzun-kisa-etek-modelleri?friendlyURI=kadin-etek-cesitleri adresi sayesinde tek tıkla birçok modele ulaşabilir ve dilerseniz bu adres üzerinden sipariş vererek alışverişinizi kısa süre içerisinde ve yorulmadan gerçekleştirebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51