banner333

banner309

Doğal Karadeniz Pidesi’ne İlgi Artıyor

İnsan sağlığını tehdit eden ve doğal olmayan yiyecekler, pide dünyasında da kendini göstermektedir. Doğal ve aynı zamanda katkısız özelliklere sahip pide yemek için doğru adresi tercih etmek gerekir.

Güncel 24.07.2020, 17:33 24.07.2020, 17:38
Doğal Karadeniz Pidesi’ne İlgi Artıyor
banner400

İnsan sağlığını tehdit eden ve doğal olmayan yiyecekler, pide dünyasında da kendini göstermektedir. Doğal ve aynı zamanda katkısız özelliklere sahip pide yemek için doğru adresi tercih etmek gerekir. Doğal yöntemlerle mayalanan ve doğal malzemenin kullanıldığı etli pide, sağlık açısından da oldukça faydalıdır.

İstanbul Ümraniye’de

Nefis Trabzon pidesi yemek için İstanbul Ümraniye’ye uğramanız yeterlidir. Bu ilçede yer alan Lider pide, doğal pide tüketmek isteyenlerin tercih ettiği bir mekan. Ihlamurkuyu mahallesi, Poyraz cad. No: 36’da yer alan doğal pide lezzeti, İstanbullunun tercih ettiği bir lezzet. Yıllardır bu adreste İstanbul halkına gerçek pide lezzetini tattıran firma, faaliyetlerine devam ediyor.

Toplu Pide Siparişi Veriyor

Firmanın sunduğu hizmetlerden biri de toplu pide sipariş hizmetidir. Lider pide, pideleri adresinize taşıyor. Toplu sipariş verirken dikkat etmeniz gereken nokta, en az 4-5 saat önceden sipariş vermenizdir. Siparişi verdikten dört beş saat sonra pideler hazır hale gelmektedir. Pide sipariş işlemleri için firmanın müşteri hizmetlerini aramanız yeterlidir. Müşteri hizmetleri, iş yoğunluğu ve trafik yoğunluğu gibi etkenleri göz önüne alıyor. Bu etkenler dikkate alınarak teslimat saati belirleniyor.

Pide siparişinin yanı sıra firma toplu yemek veriyor. Toplu yemek vermek istediğiniz zaman yine önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Sipariş işlemlerinde kimlik bilgileri, adres bilgileri ve iletişim bilgileri doğru bir şekilde verilmelidir.

Kullanılan Malzeme Tamamen Doğal

Lider Pide’yi popüler yapan en önemli konulardan biri doğal malzeme kullanmasıdır. Rize’ye has kavurma, özel hazırlanıyor. Ayrıca, tereyağı ve peynirler Trabzon’dan getirtiliyor. Kimyasal herhangi bir katkı maddesi kullanılmıyor. Trabzon pidesi imalatında doğallık ön planda tutuluyor. Firma yetkilileri, lezzeti oluşturan en önemli etkenin doğallık olduğunu vurguluyor. Lider pidenin lezzet sırlarından biri de ustalıktır.

Pideler doğal odun ateşinde piştiği için lezzeti doruk noktaya ulaşıyor. Lezzetli pidenin diğer bir sırrı mayasıdır. Doğal mayalama yöntemi sayesinde Trabzon pidesi çok daha lezzetli hale geliyor. Hazır maya veya beyazlatıcı gibi sağlık açısından zararlı maddeler kullanılmıyor. Bu nedenle bu pidelerin ayrı bir lezzeti var. Ayrıca firma Sağlık Bakanlığından alınması gereken bütün izinleri almış durumda.

Yılların Deneyimine Sahip

1991 yılında Trabzon’dan İstanbul’a gelen Lider Pide ailesi, Karadeniz pidesi üretimine başladı. Marka haline gelen firma, ünlüler tarafından da tercih edilen bir adres haline geldi. Pide yemeğe gittiğiniz zaman sizi birçok ünlünün fotoğrafı karşılıyor. Hijyenik özelliklere sahip Lider Pide, nezih bir ortama sahiptir. İstanbul Ümraniye’ye gittiğiniz zaman Lider Pide’ye uğramadan İstanbul’dan ayrılmayın.

Lider Pide ile tanışmanın en pratik yolu sosyal medyadır. Firmayı incelemek istiyorsanız, firmanın sosyal medyadaki hesaplarına giriş yapabilirsiniz. Instagram @liderpideoffical, Facebook @liderpide.net adreslerine girerek, firmayı yakından takip edebilirsiniz. Gerçek Karadeniz pidesi yemek istiyorsanız Lider Pide’yi ziyaret edebilirsiniz. Günün her saatinde sıcak pide bulunuyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38