banner333

banner309

Destici Çalık’ın Cenazesine Geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mustafa Çalık’ın cenaze töreni için Gümüşhane’ye gelecek.

Güncel 08.12.2023, 00:14 08.12.2023, 11:44
Destici Çalık’ın Cenazesine Geliyor
banner400

Mustafa Destici’nin Gümüşhane ziyareti ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan BBP Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, Genel Başkan’ın BBP eski genel başkan yardımcılarından Mustafa Çalık’ın cenaze törenine katılmak için Gümüşhane’ye geleceğini söyledi.

Taşkın, “Cuma günü saat 09.30 gibi Trabzon havalimanına inecek olan Genel Başkanımızın saat 11.00 gibi Gümüşhane il Başkanlığında olmasını bekliyoruz. Genel Başkanımız buradan Kemaliye Camiine geçerek Cuma namazı ve sonrasında kılınacak cenaze namazına katılacak. Daha sonra da defin işleminin yapılacağı Çalık Köyüne geçecek. Buradaki törenin ardından ise Trabzon teşkilatımız ile toplantı yapmak için Trabzon’a hareket edecek” dedi.

Taşkın, Cenaze namazı öncesi İl Başkanlığında planlanan programının vakit darlığı nedeniyle yapılamaması durumunda ise defin işlemlerinin sonrasında İl Başkanlığı binasında toplantı olabileceğini sözlerine ekledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici vefat eden Mustafa Çalık ile ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda duyduğu derin üzüntüyü dile getirmiş, “Partimiz eski genel başkan yardımcılarından, Cedit Yayınları ve Türkiye Günlüğü Dergisi imtiyaz sahibi, Türk Milliyetçiliği Fikriyatının mümtaz şahsiyetlerinden kıymetli devlet adamı, değerli ağabeyimiz Mustafa Çalık’ın tedavi gördüğü hastanede vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başta aile efradı olmak üzere, yakınları, sevenleri ve camiamızın başı sağ olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27