banner333

banner309

Çayda Tavan Fiyat 7,5 Lira

Gümüşhane il genelinde çay fiyatı 7,5 lira olarak belirlendi. Gümüşhane Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası tarafından bildirilen yeni fiyat 7,5 TL

Güncel 16.01.2024, 08:38
Çayda Tavan Fiyat 7,5 Lira
banner400

Gümüşhane il genelinde çay fiyatı 7,5 lira olarak belirlendi. Gümüşhane Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası tarafından bildirilen yeni fiyatın tavan fiyat olduğu belirtilirken, belirlenen tarifenin üzerinde satış yapılamayacağı kaydedildi.


Yeni fiyatlandırma ile ilgili Gümüşkoza’nın sorularını yanıtlayan Gümüşhane Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş,  üyelerden gelen tarife taleplerini yönetim kurulunda değerlendirerek, yeni fiyatların belirlendiğini söyledi.

Bir yıl önce çıkarılan fiyat tarifelerinin mevcut şartlarda çok yetersiz kaldığını dile getiren Bektaş, “Bir yılda doğalgaz, elektrik, su, kira ve her türlü giderlere yıllık yüzde 160 zam gelmesi esnaflarımızda dayanacak güç bırakmadı. Son olarak sigorta ve BAĞ-KUR primlerine gelen zamlar, esnaflarımızı ekonomik sıkıntı ile karşı karşıya bıraktı. Gümüşhane Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odamız olarak,  odamızın tüm meslek gruplarına güncel fiyat tarifelerini yenilemek zorunda kaldık” dedi.

Yeni fiyat tarifelerinin oda üyelerine dağıtılmaya başlandığını kaydeden Bektaş, “ Tüm esnaflarımızın cezalı duruma düşmemek için yeni fiyat tarifelerini odamızdan almalarını istiyoruz. Biz tavan fiyatları belirledik, esnafımız tavan fiyatın altında istediği tarifeyi uygulayabilir. Ayrıca belirlenen tarifeler bütün işletmelerin önünde fiyat listesi olarak koyulmak zorunda” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27