banner333

banner309

Canlı, "Parolamız Birlik Olacak"

Geçtiğimiz günlerde bayrak değişimi yaşayan MÜSİAD Gümüşhane’nin yeni başkanı Cihan Canlı genel kurula katılan herkese teşekkür ederek görev süresince parolalarının birlik olacağını ifade etti.

Güncel 18.12.2023, 16:39
Canlı, "Parolamız Birlik Olacak"
banner400

MÜSİAD Gümüşhane’de 15 Aralık 2023 Cuma günü yapılan olağan genel kurulla görev süresi dolan kurucu şube başkanı Abdulbaki Kara’nın yerine Şube Başkanı olarak seçilen Cihan Canlı yaptığı yazılı açıklama ile değerlendirilmelerde bulundu.

MÜSİAD da genel başkanın ve şube başkanının aynı kural ile göreve geldiğini ve toplam 4 yıl hizmet şansı olduğunu belirten Canlı görev süresi boyunca özveri ile hizmet eden kurucu şube başkanı Abdulbaki Kara’ya teşekkür etti.


 Kara’dan devraldığı MÜSİAD Gümüşhane bayrağını layıkıyla dalgalandırmak istediğini ifade eden Canlı, görev süreleri boyunca parolalarının birlik olacağını söyledi.

 Kendisinin de 4 yıl hizmet süresi olduğunu dile getiren Cihan Canlı Gümüşhane’de önemli kalkınma adımlarına öncülük etmek istediklerinin altını çizerek, “MÜSİAD Gümüşhane şubesi olarak 15 Aralık 2023 Cuma günü MÜSİAD Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanımız Sayın Dr. Cihad Terzioğlu’nun teşrifleri ile geniş bir katılımla genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel kurulumuza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Dr. Cihad Terzioğlu başkanımız başta olmak üzere; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Rize, Sivas ve Batum MÜSİAD Şube Başkanlarımıza, yereldeki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 15 Mayıs 2024
İmsak 03:15
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:37
Yatsı 21:14