Çadır ve Branda Sistemleri

Güncel 10.05.2019, 14:15 10.05.2019, 14:18
Çadır ve Branda Sistemleri

Günümüzde pek çok faaliyette kullanılan çadırların üzerini örtmek için tasarlanan branda ürünleri, kullanım ömrü uzun ve yapımı pratik ürünler arasındadır. Branda çeşitlerinin askeri çadırlardan çocuk oyun alanlarına kadar geniş bir kullanım skalasının olması, aynı zamanda soğuğa ve UV ışınlarına karşı dayanıklı olması müşterilerin ilgisini çekmektedir.

Ağır hava koşullarını daha elverişli hale getirecek olan brandalar yapıların kullanım ömrünü de arttıracaktır. En çok tercih edilen branda modeli ise polyester brandadır. % 100 polyester malzemeden üretilen bu brandalar kullanım ağı geniş ürünlerdir.

PVC Kaplı Polyester Brandaların Özellikleri Nedir?

PVC kaplı brandalar çadır yapıların üzerini örtmek için kullanılan ve kullanım alanı çok yaygın olan membran yapılardır. PVC kaplı çadırları günlük hayatta bile pek çok alanda görmek mümkündür. Çocuk etkinlik alanlarında bu çadırlara rastlayabilir, kapalı pazar yerlerinde görebilirsiniz. Ayrıca paketleme sanayisi gibi alanlarda da kullanılan branda çeşitleri arasında yer almaktadır.

Beton yapılar uzun zaman ve yüksek maliyet isteyen yapılar olduğu için brandalar ve çadır sistemleri betorname yapılara kıyasla çok daha fazla tercih edilmektedir. Özellikle de brandalar hem taşıyı hem de örtü görevini üstlendiği için işlevsel ürünlerdir. Alev yürütmeyen, su geçirmeyen ve ağır hava koşullarında bile dayanıklı olan çadır ve branda sistemleri denge formuna göre tasarlanmaktadır. Branda çeşitleri müşterinin isteğine göre özelleştirilebildiği için kurumsal boyut kazanabilir.

Branda ürünlerinde kullanılan özel kumaş, yapının hem esnek hem de dayanıklı olmasını sağlar. Liflerin dokunması ile üretilen bu kumaş yapıyı dış etkenlere karşı koruyacak pek çok alanda kullanılabilir bir ürün haline getirecektir. PVC kaplı brandalar, hızlı kurulum avantajı ile kısa sürede hayal ettiğiniz alanı size sunacak modellerdir.

Tüm çadır ve branda ürünlerini basboga.com.tr web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11