banner333

banner309

Bayan Tişört Modelleri

Yaz ve ilkbahar aylarında sevilerek giyilen parçalar arasında bayan tişört modelleri ilk sırada yer alıyor. Baskılı, desenli, düz renk ve özel tasarım modeller arasından sizler de tercih edebilirsiniz.

Güncel 24.01.2021, 07:24
Bayan Tişört Modelleri
banner400

Yaz ve ilkbahar aylarında sevilerek giyilen parçalar arasında bayan tişört modelleri ilk sırada yer alıyor. Baskılı, desenli, düz renk ve özel tasarım modeller arasından sizler de tercih edebilirsiniz. Yaz aylarını terlemeden geçirirken aynı zamanda oldukça tarz görünebilirsiniz. Günlük modellerin yanı sıra daha özel tasarımları önemli günlerde kullanabilirsiniz.

Baskılı Bayan Tişört Modelleri

Bisiklet yaka ya da V yaka tişörtler arasında yer alan baskılı bayan tişört modelleri de en fazla tercih edilen modeller arasındadır. Figür, doğa, manzara, hayvan ya da pek çok baskı çeşidi olan tişörtler arasından sitilinizi yansıtan modeli seçebilirsiniz. Tüm alt giyim parçalarınız ile uyum sağlayan renk tişörtleri kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

Bayan Tişört Fiyatları

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan bayan tişört modellerinde fiyatlar da oldukça uygundur. Her bütçeye uygun olarak üretimi yapılan tişörtler arasından bütçenizi aşmadan satın alabilirsiniz. indirimli fiyatlar sayesinde özel tasarım ve markalı modellere uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz. Birbirinden kaliteli modellere https://nors.com.tr/kadin/kadin-tshirt adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45