banner333

banner309

Ankara Prefabrik Ev

Güncel 20.03.2021, 23:36
Ankara Prefabrik Ev
banner400

Ankara prefabrik ev imalatı betonarme evlere kıyasla üretimi çok daha hızlı yapılır. Prefabrik ev, ciddi bir zaman ve para tasarrufu sağlar. Prefabrik evlerdeki ses ve ısı yalıtımı betonarme binalarla kıyaslandığında daha fazla yüksek izolasyon sağlar. Prefabrik evler, modüler yapısı gereği sökülerek başka bir yere taşınabilir özelliklere sahiptir. Deprem bölgelerindeki betonarme evlere oranla çok daha güvenilir ve dayanıklı yapılardır. Prefabrik evler depreme ve yangına, ısıya ve yağmura karşı dayanıklıdır.

Prefabrik Ev İnşası

Prefabrik ev betonarme evlere oranla yüzde yetmiş beş gibi bir rakam ile çok daha kısa sürede inşa edilir. Kısa sürede tamamlandığı için bir an önce yerleşme avantajına sahiptir. Prefabrik ev inşaatı, betonarme sistemde olduğu gibi haftalar hatta aylar sürmez. Prefabrik ev inşası genel olarak bir haftayı geçmeyecek kadar kısa bir zamanda yapılır. Anka Villa ile hayalinizdeki prefabrik eve kısa sürede ulaşabilirsiniz. Firma sizlere bir artı bir modelden başlayarak 4 + 1 ve daha büyük konseptlere sahip prefabrik ev sunuyor.

Prefabrik ve Çelik Evler

Ankara çelik ev ve prefabrik evler depreme dayanıklı olarak üretilir. Bu yapılar çelik konstrüksiyon sistemi ile yapıldığı için depreme dayanıklı olması ile öne çıkıyor. Çelik ve prefabrik evlerde yüksek izolasyonlu enerji tasarrufu sağlayan ısı yalıtımı da mevcuttur. Anka Villa sitesini inceleyerek istediğiniz model ve büyüklükte prefabrik eve sahip olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38