banner333

banner309

Anı Bırakacak Nişan Hediyelikleri

Güncel 28.11.2018, 15:18
Anı Bırakacak Nişan Hediyelikleri
banner400

Hayatınızda yeni bir sayfa açan evlilik yolundaki kararınızı sevdiklerinizle paylaştığınız nişan törenlerinizde hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bu özel gününüzü gelecekte hatırlamak adına nişan hediyelikleri ile güzel bir anı bırakabilirsiniz.

Konseptinize Uygun Nişan Hediyeleri Seçimi

Bu mutlu gününüz için hazırlanırken mutlu anınıza eşlik edecek sevdiklerinize hem bir teşekkür anlamında hem de bu mutluluğun izini içeren nişan hediyelikleri seçiminizde renk, konsept ve geleneklerinize uygun nişan hediyelikleri seçimi yapmanız bu güzel düşüncenizi daha anlamlı hale getirecektir. Örneğin elbise renginizle uyumlu bir renk konseptinde süslemeler içeren bir mum ya da kutlama yapacağınız ortama göre deniz kıyısında iseniz deniz kabuklarından oluşan bir obje bu mutlu gününüzü unutulmaz yapabilir. Önemli olan sizi yansıtıyor olması ve bu güzel jestinizle anılacak olmanızdır.

Nişan Hediyelikleri Nasıl Hazırlanır?

Planladığınız nişan töreni konseptine uygun nişan hediyelerinizi hazır olarak temin edebileceğiniz gibi konseptinize uygun objeleri temin ederek içlerine şeker, lavanta, mum vb. maddeler koyup süslemelerini de kendiniz yaparak kendinize özgü bir tasarım da hazırlayabilirsiniz. https://www.bastaci.com.tr/soz-nisan-hediyelikleri/ sitesinden hayalinizdeki nişan hediyelikleri seçiminizi yapabilir ve sevdiklerinize bu mutlu gününüzden güzel anılar bırakabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49