banner333

banner309

23.06.2022, 12:28

GÜNCEL KONULAR

GÜNCEL KONULAR

        Bülent Ersoy ölünce üç kişinin sığacağı   büyüklükte bir mezar yapılmasını istemiş. Ayrıca  asansörle inilecekmiş mezara. Bir buçuk milyon para harcanacakmış . Ve dinimizde savurganlık haram diye mütavazi bir harcama yapılmasını istemiş.
Niye asansörle inilecekmiş? Hayranları rahatsız etmesin diyeymiş. O kadar derine koyacaklarına göre demek ki yanında kıymetli bir şeyler götürecek demektir.
Asansör otomatik olur herhalde. Birde şifreli olacakmışşş.  Yoksa 24 saat başında kim bekleyecek......
&&&&&&&&&&&
       Yaz geldi.  Piknik alanları dolup taşmaya başladı. Yerleşim yerlerine yakın yerler başta olmak üzere piknik alanları ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Piknikten sonra çevre temizliği yapıyor muyuz?    Parklarda temizliğe dikkat etmeliyiz. Bu konuyu lütfen pas geçmeyelim.
&&&&&&
     Yaz gelince orman yangınları başladı.Sabotaj  yapanlara en ağır ceza verilmelidir. Diğer taraftan da yanıcı veya yakıcı maddeleri etrafa atmayalım. Ormanlar hayat kaynağımızdır.  Ormanları korumak için  hepimiz birer gönüllü polis gibi hareket etmeliyiz. Ağacımıza ormanımıza sahip çıkmalıyız. Bu konuda bir çok hadis-i şerifte mevcut. Lütfen duyarlı olalım.
&&&&&&&&
      Kelkit şebeke suyuyla ilgili bir çok şikâyet gelmekte bize. Niye bu konuda yazı yazmıyorsun diye. Konu ile ilgili bir açıklama  Köse  belediye başkanlığı yapmıştı. Ardından Kelkit belediye başkanlığından açıklama yapıldı. Bu sorun ortaya çıkalı üç ay gibi zaman oldu. Vatandaşımızın beklentisi en kısa zamanda gözelerden /çeşmelerden su taşımaktan kurtulmak.
Vatandaşlarımız yetkililerden müjdeli  haber beklediklerini ifade ediyorlar. 
&&&&&&&&
      Selçuk Bayraktar ve ekibine bazı kanı bozuklar kafayı takmış durumdalar. Yok yargılayacaklarmış mış mış mış.  İhalar ve sihalar Pkk'ya darbe vurdukça bunlar enik geçiriyor. Bu söylemleri yapanları meclise sokmayı bırak kapısından dahi geçirmeyeceksin vesselâm.
&&&&&&&
Kelkit'ten çıkan sporcularımıza sahip çıkalım.

      Bireysel  sporda Alper Demir,  Feyza Azizoğlu ve Muhammet  Yavuz'a  ve takım sporlarında Kelkit Belediye Spor ve Veteranlar kulübümüze sahip çıkalım.

 
Her şey gönlünüzce olsun.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59