banner333

banner309

Gümüş’ün Sancaktepe mesaisi devam ediyor

Misli.com 2. Lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta içinde 25. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçının hazırlıklarına başladı.

Gümüşhanespor 21.02.2021, 21:59
Gümüş’ün Sancaktepe mesaisi devam ediyor
banner400

Antrenmanda kendi sahamızda oynadığımız Ankara Demirspor maçı ve hafta içi deplasmanda karşılaşacağımız Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, Ankara Demirspor maçını kazanmayı çok istediklerini söyledi.

Kerimoğlu, "En kötü mutlak bir puan almamız gerektiğini düşünerek çalışmalarımızı galip gelmek adına gerçekleştirdik ama şansız bir son dakika golü yiyerek karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Rakibin ikinci yarıda temposunun düşeceğini biliyorduk ve çalışmalarımızda bunu da göz önünde bulundurarak hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Hasan Kaşıkara'nın hafif bir sakatlık durumu oldu. Bizde oyuncumuzu riske atmamak adına çalışmalarımızın bazı bölümlerine dahil etmedik. Erdinç Mergen'in ise arka adale problemi vardı. Bu sebeple orta sahada kalabalık başlayarak ilk yarıda rakibi durdurarak üzerimize gelmesini engellemek amaçlı bir kadro sahaya sürdük. Maçın ilk devresinde bunu da başardık. Karşılaşmanın son yarım saatlik diliminde ise kendi planımızı uygulayarak sonuca gidecektik. İkinci yarının hemen başında yaptığımız bireysel hatalar sonucu yediğimiz goller ile iki farklı geri düştük. Oyuncularımız buna rağmen iyi bir reaksiyon göstererek maçtan kopmayıp beraberliği yakalamayı başardı. Baktığımız zaman maçta galipte gelebilirdik ama son dakikada rakibe verdiğimiz şanssız bir pozisyon sonucu yediğimiz gol ile hiç planda olmayan bir mağlubiyetle sahadan ayrıldık” dedi.

Bu hafta Sancaktepe deplasmanına gideceklerini ve hemen ardından erteleme maçı olan Ergene Velimeşe Spor maçını oynayacaklarını söyleyen Kerimoğlu, “Sancaktepe maçından üç puan alarak Ergene Velimeşe Spor karşısına moralli bir şekilde çıkmak istiyoruz. Kalan maçlarımızdan alacağımız her puan ligde kalmak adına çok önemli. Takım olarak ta oyuncularımız istediğimiz seviyeye yaklaşıyorlar. Bundan sonra istediklerimizi sahaya daha iyi yansıtabileceğiz. Bir an önce bulunduğumuz sıralamadan kurtularak yukarı çıkıp sezon sonu ligde kalmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09