banner333

banner309

Gümüş’ün Keyfine Diyecek Yok !

Güçlü rakibini liderlik koltuğundan indiren ve zirve yarışında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösteren Gümüşhane’de başkan Çimen, “Ligin ikinci yarısında da fırtına gibi esmeye devam edeceğiz” dedi.

Gümüşhanespor 25.12.2012, 14:36
Gümüş’ün Keyfine Diyecek Yok !
banner400

 Ligin ilk yarısını haftaya lider giren Altınordu’yu mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan ile kapatan Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor. İlk yarıyı topladığı 37 puanla lider Darıca Gençlerbirliği’nin 6 puan gerisinde 4. sırada tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon 2. Lig’e çıkma özlemine son vermek istiyor. Başkan İdris Çimen, ligin ikinci yarısında da fırtına gibi esmeye devam edeceklerini söyledi. Haftaya lider giren Altınordu karşısında çok önemli galibiyete imza attıklarını belirten Çimen, sözlerini şöyle noktaladı:

İYİ YERDE BİTİRDİK

“Rakibimiz Gümüşhane’ye yenilgisiz geldi. Bu maçı kaybetmemizde bizim zirve yarışında büyük bir yara almamıza neden olacaktı. Bu nedenle bizim için çok önemli bir maçtı. Ancak oyuncularımız bundan önceki maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmada da kalitelilerini ortaya koyarak kazanmasını bildiler. Üzerimizdeki rakiplerimizle olan puan farkını kapatmış olduk. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdik. İkinci yarıda çok daha iyi sonuçlar elde edip sezonu arzu ettiğimiz bir şekilde bitirmek amacındayız. Bu teknik heyet ve bu oyuncu kadromuzla da hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.”

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57