banner333

banner309

Gümüş’te Kriz Kapıda

Teknik direktör İlhan’ın beklediği transferler ligin ikinci yarısının başlamasına az bir süre kala hala yapılamadı.

Gümüşhanespor 13.01.2014, 15:18 13.01.2014, 15:20
Gümüş’te Kriz Kapıda
banner400

 Yönetimden stoper ve iki kenar oyuncusu alınmasını isteyen İlhan, “Nokta transferler bekliyoruz. Yönetim bu konuda bize sözler vermişti. Ancak 20 gün geçti hala oyuncu bekliyoruz” diyerek tepkisini ortaya koydu



AĞIR DAVRANIYORLAR



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da devre arasında beklenen transferlerin bir türlü gerçekleşmemesi teknik heyeti isyan noktasına getirdi. Transferde geç kalındığından dert yanan Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Metin İlhan, yönetimin bu konuda ağır davrandığını söyledi. Yönetimden stoper ve iki kenar oyuncusu alınmasını isteyen İlhan, “Zaman giderek azalıyor. Ligin ikinci yarısının başlamasına az bir süre kaldı. Nokta transferler bekliyoruz. Yönetim bu konuda bize sözler vermişti. Ancak 20 gün geçti hala oyuncu bekliyoruz” diyerek tepkisini ortaya koydu.



KADRO YETERLİ DEĞİL



Kadrolarının yeterli olmadığını ifade eden İlhan, “İlk yarı sonunda 4 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Şuanda eksik bir oyuncu kadrosu ile antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Zorlu bir ikinci yarı bizi bekliyor ve başarılı olmamız için kadromuza takviye yapmamız şart. Eksiklerimiz de belli. Rekabetin oluşması ve takımda ivmenin yukarı çıkması için eksiklikler giderilmelidir. Bu da ancak transferle olacak bir şey. Aksi taktirde Gümüşhanespor’un ikinci yarıda işi oldukça zor olacaktır. Transferlerin gecikmesi de antrenmanlarımızı olumsuz etkiliyor. Her geçen gün bizim aleyhimize işliyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37