banner333

banner309

Gümüşhanesporlu Taraftarlar Takımına Sahip Çıktı!

Gümüşhanesporlu Taraftarlar, cezası nedeniyle 24’üncü haftada Yenişehir Stadı’nda seyircisiz oynayacağı Hatayspor maçı için bastırılan sembolik biletleri alarak takımlarına destek çıkıyor.

Gümüşhanespor 20.02.2017, 23:05
Gümüşhanesporlu Taraftarlar Takımına Sahip Çıktı!
banner400

Cezası Nedeniyle Seyircisiz Oynanacak Hatayspor Maçı İçin Bastırılan Sembolik Biletleri Satışa Çıkarıldı

Gümüşhanesporlu Taraftarlar, cezası nedeniyle 24’üncü haftada Yenişehir Stadı’nda seyircisiz oynayacağı Hatayspor maçı için bastırılan sembolik biletleri alarak takımlarına destek çıkıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 1 maç eksiği ile 49 puanla ilk sıradaki temsilcimiz Gümüşhanespor, PFDK’nın verdiği 5 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Hatayspor maçı için hatıra bilet satışı uygulaması başlattı. Gümüşhanespor’a gönül verenler takımlarına destek olmak için biletleri ilk günden almaya başladı.

Taraftar İstedi Kulüp Bastırdı

Ankaragücü karşılaşmasında, maç esnasında ve sonrasında çıkan olaylardan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından haksız yere Gümüşhanespor’a verilen 5 maç seyircisiz oynama cezasının ardından taraftarlar harekete geçerek bir ilke imza attılar. Takımlarını maddi yönden desteklemek isteyen Gümüşhanespor taraftarları, yönetimden seyircisiz maç için hatıra bilet istedi. Yönetimin teklife sıcak bakmasıyla seyircisiz maç için binlerce bilet basıldı.

Gümüşhane Takımına Sahip Çıkıyor

Sosyal medya üzerinden “#GümüşhaneTakımınaSahipÇıkıyor” sloganıyla da destek bulan kampanya kapsamında basılan Biletler Atatürk Caddesi’ndeki Ziraat Bankası karşısında bulunan Dizayn Yaşam Evleri bürosundan satışa çıkarılırken, taraftarların biletlere ilgisi daha ilk günden yoğun oldu. 10 liradan satılan biletlerden birden fazla almak için bir birleriyle yarışan Gümüşhanesporlu sporseverler, her zaman takımlarının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

“Olaylar ve Cezalar Paralel Değil”

Gümüşhanespor Taraftarları, az da olsa Gümüşhanespor’a destek olmak için bu yöntemi kullandıklarını vurgulayarak, “Geçen hafta Pazar günü hiç istenmeyen olaylardan dolayı sahamız kapandı. Sahada yaşanan olaylarla verilen ceza paralel değildi. Bu mana da buradan futbol federasyonunu ve raporu tutan temsilci başta olmak üzere yetkilileri şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullanarak Türkiye Futbol Federasyonu’na tepkilerini dile getirdi.

Karınca Misali Destek

“ #GÜMÜŞHANE TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR” kampanyasına Gümüşhanespor’a gönül vermiş herkesimden sporseverlerin katılacağını ifade eden kırmızı beyazlı taraftarlar, “Yangına su taşıyan karınca misali. Belki bu yangını ufak meblağlarla söndüremeyiz ama herkesin bunun bilincine varması için böyle bir etkinlik başlattık. Biz taraftarlar olarak binlerce bilet alacak gücümüz olmayabilir ama biz bunu şehre yaymaya çalışıyoruz. Özellikle İşadamları, odalar ve Belediyelerin şehre destek olması lazım. Gümüşhanespor Gümüşhane’nin 1 numaralı markası, Şehrimizin de artık biraz titreyip gerekeni yapması lazım” dedi.

Öte yandan basılan biletlerin maç günü olan 26 Şubat Pazar gününe kadar satışın süreceği kaydedilirken, gösterilen ilgi sonrası sembolik biletlerin erkenden tükenebileceği ifade edildi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46