banner333

banner309

Gümüşhanespor’dan Taraftara Çağrı

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu, hafta sonu sahasında konuk edeceği kritik Ağrı 1970 Spor mücadelesi öncesi destek istedi.

Gümüşhanespor 18.02.2022, 09:35
Gümüşhanespor’dan Taraftara Çağrı
banner400

Ligin 23. haftasında 19 Şubat Cumartesi günü Ağrı’yla kritik bir maça çıkacak Gümüşhanespor’da yönetim kurulu taraftarlara çağrıda bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ait olduğumuz, gönül verdiğimiz renkler için sevinci de hüznü de beraber yaşadığımız değerli Gümüşhanespor Ailesi;

“Bu takım bu şehrin en büyük marka değeridir ve bu takım hepimizindir”

Sizlerin de bildiği üzere TFF 3. Lig’de mücadele verdiğimiz iç saha karşılaşmalarını Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda oynamaktayız. 2021-2022 futbol sezonu içerisinde sahamızda 10 karşılaşma oldu. Bu karşılaşmalardan; 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet neticesinde 14 puan toplayabildik. Taraftarın özellikle futbolda itici bir güç olduğu tartışmasızdır. Seyirci kapasitesi 3429 kişi olan Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda ortalama satılan maç bileti 300 adettir. Taraftarın eksik olması rakip takımların daha rahat oynamasına sebep olduğu gibi oyuncularımız açısından moral ve motivasyon eksikliğine yol açmaktadır. Unutulmamalıdır ki bu takım bu şehrin en büyük marka değeridir ve bu takım hepimizindir. Gümüşhanespor; takımı, taraftarı, üyeleriyle bir aile ve bir bütündür. Bizi biz yapan, Gümüşhanespor’u güçlü kılan da budur. Cumartesi günü sahamızda ağırlayacağımız Ağrı 1970 Spor karşılaşması ligde ki gidişatımızı belirme açısından çok kritiktir. Play-off hattıyla aramızda 12, düşme hattıyla aramızda 2 puan bulunmaktadır. Bu lig her an her şeyin olabileceği bir ligdir. Gümüşhanespor olarak; son maça, son düdüğe kadar mücadelemizden vaz geçmeyecek, ligi en iyi yerde bitirmek için var gücümüzle savaşacağız.

“Lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Bizler bu mücadeleyi verirken en büyük gücümüz muhteşem taraftarımız olacak. Artık eskiyi bırakalım ve yepyeni bir sayfa açalım. Cumartesi günü mabedimizi hınca hınç dolduralım. Yeniden yaşayalım o ambiyansı. O şaşalı eski günlere birlikte dönelim. Sizlerin desteğiyle sahadan 3 puan ile ayrılmak, lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bizler yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yapmaya gayret gösteriyoruz. Siz taraftarlardan yanımızda olmayı ve şehrimizin takımını desteklemenizi, sahip çıkmanızı istiyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu özel günde sizleri yanımızda görmek, Gümüşhanespor’umuzu hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. 

“Gelin birlik olalım, cumartesi günü takımımızın yanında olalım”

Gelin birlik olalım, cumartesi günü takımımızın yanında olalım. Futbolcularımız sahada mücadelelerini verirken bizler desteğimizle onlara güç olalım. Geçmişteki küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara bırakalım. Bu takımın buna ihtiyacı var. 

Cumartesi günü saat 13.00’de Gümüşhane Yenişehir Stadyumu’nda buluşalım.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48