banner333

banner309

Gümüşhanespor taraftarları dağ yamaclarından maç izledi

Gümüşhanespor taraftarları 3 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle stadyumun yanında bulunan dağ yamaclarında mangal yakarak keyifle izlediler.

Gümüşhanespor 10.03.2017, 19:37
banner400

Gümüşhanespor taraftarları 3 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle stadyumun yanında bulunan dağ yamaclarında mangal yakarak keyifle izlediler.

Ligin 22.haftasında oynanan MKE Ankaragücü maçında meydana gelen saha olayları nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Gümüşhanespor’un taraftarları, stadyumun yanındaki dağın yamacından takımlarına destek veriyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aldığı güvenlik tedbirlerinin ardından aralarında Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, kurum müdürleri ve STK temsilcilerinin de bulunduğu yüzlerce kişi, sahayı kuşbakışı gören alandan Gümüşhanespor’un 3-1 yendiği Kırklarelispor müsabakasını izledi.

Alanda yakılan mangal ateşinde Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından ikram edilen eti pişiren Gümüşhanespor taraftarlarından Erol Ocaklı, Ankaragücü maçından sonra aldıkları cezadan sonra dağları panayır alanına çevirdiklerini ve şenlik yaptıklarını söyledi. Ocaklı, “Onlar bizi stada sokmuyorlar, bizde dağda mangallar eşliğinde, çay eşliğinde hep beraber maçımızı izliyoruz. Belediye Başkanımız Ercan Çimen bugün ki yemeğin sponsoru oldu. Bizde maçı izlemeye gelenlere ücretsiz olarak mangal yapıyoruz” dedi.

Bugüne kadar Gümüşhanespor’un tüm iç saha maçlarını izleyen ve ceza almasından sonra protokol tribünü yerine dağ tribününden taraftarlarla birlikte maçı izleyen Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e taraftarlar sevgi gösterisinde bulunurken, Vali Memiş’in maçın özellikle ikinci yarısında Gümüşhanespor’un attığı gollerle birlikte gol sevincini yanındaki herkesle paylaştığı gözlendi.

Özellikle kadın taraftarların da dağların yükseklerinden maçı izlediği ve takımlarına destek vermek için tezahürat yaptığı gözlenirken, Gümüşhanesporlu oyuncular da hem maç başlangıcında hem de maç sonunda galibiyet sevincini dağ tribünündeki taraftarlarına koşarak yaşadı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09