banner333

banner309

Gümüşhanespor Ses Getirecek

Yönetim Kurulu Üyesi Birsen, ikinci yarıda çok daha iyi olacaklarını ifade etti.

Gümüşhanespor 03.01.2014, 15:35 03.01.2014, 15:36
Gümüşhanespor Ses Getirecek
banner400

 "Sezon sonunda en az Play-Off oynamayı hedefliyoruz" diyen Birsen, " Bunu da başaracak gücümüz var. Taraftardan, malzemeciye kadar herkes elini taşın altına koymalı. Bu şekilde hedefe ulaşırız" dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor’da Play-Off hesapları yapılıyor. Ligin ikinci yarısına hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılarda Yönetim Kurulu Üyesi Erol Birsen, başarılı bir ilk yarıyı geride bıraktıklarını belirtirken, ikinci yarıda çok daha farklı olacaklarını söyledi. Birsen; “Sezon sonunda en az Play-Off oynamayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Ancak gibi tüm kesimlerin desteğine ihtiyacımız olacak. Taraftardan, malzemeciye kadar herkes elini taşın altına koymalı. Herkes üzerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirirse, hedefe ulaşırız” dedi. 

ÇIKIŞ SÜRECEK
 

Birsen, ilk yarıyı hedefledikleri puanda bitirdiklerini de ifade ederken ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi. Yönetim Kurulu Üyesi Birsen, ilk yarıda talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını ancak sonlara doğru başarılı sonuçlar elde ederek çıkışa geçtiklerini belirterek, "10 yıl aradan sonra yükseldiğimiz 2. Lig’in başlarında çok kötü sonuçlar aldık. Yeni bir ekip olduğumuzdan dolayı uyum sorunu yaşadık ancak bu sorunu çabuk atlattık. Talihsiz puan kayıpları yaşasak da son haftalarda çıkışa geçtik. İkinci yarıda bu çıkışımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38