banner333

banner309

Gümüşhane’nin Mazereti Var

Arsin karşısında sahaya 6 as oyuncusundan yoksun çıkan Gümüşhane rakibi ile berabere kalırken, teknik direktör İncedal, “Bu şartlarda 1 puanda bizim için artı oldu” dedi.

Gümüşhanespor 05.03.2013, 15:30
Gümüşhane’nin Mazereti Var
banner400
  Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta haftayı Arsinspor beraberliğiyle 1 puanla kapatan Gümüşhanespor, bu maçta eksik oyuncuların yokluğunu hissetti. 6 as oyuncusundan yoksun çıktığı maçta Arsinspor ile yenişemeyen Kırmızı-Beyazlılar, zirve yarışında iki puan kaybı daha yaşadı. Son haftalardaki puan kayıplarına bir yenisini daha ekleyen Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Yavuz İncedal, bu şartlarda Arsinspor karşısında aldıkları 1 puanın da kendileri için artı olduğunu söyledi.



DEĞERLENDİREMEDİK


Arsinspor karşısında 6 as oyuncularından yoksun sahaya çıktıklarını ifade eden İncedal, “Bu bizim için bir dezavantajdandı. Ama buna rağmen görev verdiğimiz arkadaşlarımız güzel performans gösterdiler. Özellikle ilk devre attığımız golün dışında 3 net gol pozisyonumuz vardı. Ancak bunları değerlendiremedik. Yakaladığımız 3 pozisyondan birini daha değerlendirmiş olsaydık iki farklı bir skor avantajıyla devre arasına girecektik. Bu da bize çok avantaj sağlayabilirdi” dedi.



1 PUANA RAZI OLDUK


İncedal, “İkinci devrede ise karşılıklı girilen pozisyonlar vardı. Arsinspor bu pozisyonlardan birini değerlendirdi ve maçta eşitliği sağladı. Ama 1-1’den sonra bizim yine kaçırdığımız 2 net gol pozisyonu var. Sonuçta 1 puana razı olduk. 3 puan almak istiyorduk. Ama 6 as oyuncumuzun olmayışı ister istemez takımı olumsuz etkiledi. İnşallah cezalı ve sakat oyuncularımız aramıza katılmasıyla daha da kendini bulmuş bir Gümüşhanespor ortaya çıkacak. Bu şartlarda Arsinspor karşısında aldığımız 1 puanda bizim için artı oldu”.



Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 03:26
Güneş 05:07
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:31
Yatsı 21:04