banner333

banner309

Gümüşhane’de Zafer Hesabı

Teknik Direktör İncedal, “Kazanmaktan başka çaremizin olmadığı bir maç oynayacağız. Altınordu maçını kazanıp Play-Off'a kalmak istiyoruz” dedi.

Gümüşhanespor 03.05.2013, 15:41
Gümüşhane’de Zafer Hesabı
banner400
  Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor, ligin son maçında deplasmanda kozlarını paylaşacağı Altınordu karşılaşmasına kilitlendi. Ligde Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile amansız bir Play-Off’a kalma mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlılar, son maçında Altınordu’yu devirerek hedefine ulaşmayı amaçlıyor. Bu önemli maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Gümüşhanespor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Yavuz İncedal, Altınordu ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.



FİNAL MAÇIMIZ


Altınordu’ya kazanmak için gideceklerini belirten İncedal, şöyle konuştu: “Altınordu ile çok kritik bir maça çıkacağız. Bizim için final maçı. Bir yılın emeği bu maça bağlı. Eğer Play-Off’a kalmak istiyorsak kazanmamız şart. Maçın başından sonuna kadar mükemmel bir mücadele ortaya koymak istiyoruz. Bu zorlu deplasmanda bizi nelerin beklediğini de biliyoruz. Çok stresli, sıkıntılı bir maç olacak. Ancak ne kadar zor olursa olsun kazanmaktan başka seçeneğimiz yok. Altınordu maçını kazanıp Play-Off'a kalmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız."

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11