banner333

banner309

Gümüşhane’de Forma Savaşı

Kırmızı-Beyazlı futbolcular teknik direktör Metin İlhan’ın gözüne girebilmek için hırslı bir şekilde çalışıyorlar.

Gümüşhanespor 31.07.2013, 16:57
Gümüşhane’de Forma Savaşı
banner400

 Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Metin İlhan’ın “İkinci etap kampı öncesi 4 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız” şeklinde açıklamada bulunmasının ardından futbolcuların forma savaşı iyice kızıştı.



REKABET KIZIŞTI



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gümüşhanespor’da tam bir forma savaşı yaşanıyor. 28 kişilik bir oyuncu kadrosu ile yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Metin İlhan’ın “İkinci etap kampı öncesi 4 oyuncu ile yollarımızı ayıracağız” şeklinde açıklamada bulunmasının ardından futbolcuların forma savaşı iyice kızıştı. Futbolcuların idmanlarda sergilediği üstün gayret görülmeye değer.



OLUMLU YANSIYOR



Teknik Direktör Metin İlhan’ın gözüne girmek isteyen Gümüşhanesporlu futbolcular çalışmalarını canla başla sürdürüyorlar. Gümüşhanespor’da hangi futbolcularla yolların ayrılacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Teknik direktör İlhan, takımdaki rekabetin tüm takım üzerinde olumlu etki yarattığını belirterek, “İyi olanın kazanacağı yarışta tüm futbolcularımızın gayreti bizleri de mutlu ediyor. Bu takıma da pozitif yansıyor” diye konuştu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11