banner333

banner309

Gümüşhane Kendi İşine Bakacak

Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Metin İlhan, yeni sezon öncesi takımına olan güvenini vurgulayarak, “İyi bir ekibim var ve bu ekiple başarıyı yakalayacağıma inanıyorum” dedi.

Gümüşhanespor 26.08.2013, 09:45
Gümüşhane Kendi İşine Bakacak
banner400
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta zorlu bir maratona hazırlanan Gümüşhanespor yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir’de sürdürüyor. 8 Eylül’de Hatayspor ile oynayacağı maçla yeni sezona merhaba diyecek olan Kırmızı-Beyazlıların kampı Pazar günü sona erecek ve ardından takım üç günlük izne çıkacak. Gümüşhanespor Antrenörü Metin İlhan, gruplarında kendileri gibi bir çok il takımı bulunduğunu belirterek, “Grubumuzda bir birinden önemli takımlar var. Ancak bizim için rakiplerimizin ne yaptığı veya neyi amaçladığının bir önemi yok. Biz kendi yapacaklarımıza bakmalıyız. Şu an için iyi bir ekibim olduğunu düşünüyorum ve bu ekiple başarıyı yakalayacağıma inanıyorum” dedi.



İYİ BİR TAKIM İZLETECEĞİZ


Teknik direktör Metin İlhan, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini de ifade ederek, “Yorucu bir kamp dönemi oldu. Ama oyuncularımın hepsi faydalı olmak için elinden geleni yaptılar. Kampın son dönemine geldiğimizde hedeflediğimiz noktalara yaklaştık diyebiliriz. Hazırlık maçlarında verim anlamında bazen istediklerimizi yaptık bazen ise yapamadık. Eksikliklerimizi lig başlayana kadar tam anlamıyla gidereceğimizi düşünüyorum. Hatayspor ile oynayacağımız maçta taraftarlarımıza bu sezon iyi bir takım izleyecekleri izlenimini vermeliyiz. Her şeyin güzel olacağını düşünüyorum. Bunun içinde büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11