banner333

banner309

Gümüşhane İl Özel İdaresinin Asfalt Mesaisi Devam Ediyor

Gümüşhane İl Özel İdaresinin geçtiğimiz haftalarda başlayan ve Ramazan ayında da aralıksız devam eden asfalt çalışmaları bayram öncesi hızlandı.

Gümüşhanespor 07.08.2013, 12:28
Gümüşhane İl Özel İdaresinin Asfalt Mesaisi Devam Ediyor
banner400
 İl merkezi ve Torul ilçesinde KÖYDES kapsamındaki asfalt programlarını ve Özel İdare tarafından yapılan sıcak karışım yama çalışmalarını Ramazan ayı boyunca gündüzün kavurucu sıcağında sürdüren Özel İdare ekipleri, bugüne kadar 9,7 kilometre birinci kat, 40,1 kilometre ikinci kat ve 40 kilometrede asfalt yama çalışması yaptı.


Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı asfalt ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda özveri ile çalışan ekibine teşekkür eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, görev sahaları olan 
Gümüşhane köylerinin rakımlarının yüksek olması nedeniyle havaların ısınmasını beklediklerini, bunun da Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle personelin oldukça zorlandığını söyledi.

Ramazan bayramı öncesinde yaptıkları program çerçevesinde vatandaşların köylerine daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmaları için yoğun çaba gösterdiklerini kaydeden Akdoğan, "Yapılan çalışmalarla ciddi oranda köy yolumuz asfalta kavuştu. Yaptığımız ikinci kat asfalt çalışmaları ile de geçtiğimiz yıllarda yaptığımız birinci kat asfaltları koruma altına alıyoruz. Hava sıcaklıklarının müsait olması durumunda 15 Eylül tarihine kadar bu çalışmaları devam ettirmeyi planlıyoruz." dedi.

İŞÇİLER 180 DERECELİK ASFALTLA ÇALIŞIYOR

Asfalt işinin oldukça meşakkatli ve zorlu olduğunun altını çizen Akdoğan, sıcaklığı 180 dereceyi bulan asfaltın zaten sıcak olan havada ısıtma tertibatlı ve ısı yalıtımlı asfalt distribütörü adı verilen araç yardımıyla personel tarafından yola serildiğini ardından da diğer işlemlerin yapıldığını belirterek, çok fazla emek ve işgücü gerektiren bu işlerin gerçekleştiren tüm personeline teşekkür etti.

Vali Yardımcısı ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Cahit Karatepe de Birlik ve Özel İdare işbirliğinde yapılan KÖYDES çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında asfalt ekibinden bilgi alan Karatepe, yürüttükleri çalışma nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11