banner333

banner309

Gümüş transfere doymuyor

Gümüşhanespor transfer sezonunun bitimine 1 gün kala son bombayı Başakşehir forması giyen Hüseyin Altuğ Taş ile patlattı. 

Gümüşhanespor 31.08.2018, 14:00
Gümüş transfere doymuyor
banner400

Gümüşhanespor transfer sezonunun bitimine 1 gün kala son bombayı Başakşehir forması giyen Hüseyin Altuğ Taş ile patlattı. 

Uzun süredir takip ettikleri oyuncunun transferi ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklama yapan Gümüşhanespor kulüp Başkanı Kurban Karagöz, “Başakşehir’den uzun süredir almak için beklediğimiz bir oyuncuydu. Nitekim bugün sonuçlandırıp imzamızı attırdık. Öncelikle bu transfer sürecinde bize emeği geçen milletvekilimiz ve onursal başkanımız Osman Akgül’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Yapılan transferler neticesinde lige hazır bir duruma geldiğimize ve takımımızın iyi bir ekipten oluştuğuna inanıyorum. Rakiplerimizin durumunu ve futbol kalitemizin ne durumda olduğu hakkında sahaya çıkıp görmeden şimdilik bir değerlendirme yapamam. Ama diyebilirim ki çok kaliteli bir ekibimiz var, çalışmalarımız da çok iyi geçti. Kamp süresince herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Ligin belki de en sürpriz ve en mükemmel ekibi olacağımıza inanıyorum.  Son transferlerden sonra inancım daha da arttı” dedi.

Transferde son dakika sürprizi yaşanabilir

Transfer döneminin bugün sona ereceğini de belirten başkan Karagöz, “Yaptığımız bu transferle bütün beklentilerimizi karşıladık ama futbolda son dakikaya kadar transfer kapandı diyene kadar transfer bitmez. Şu an herhangi bir ihtiyacımız yok ama çok enteresan bir transfer olur mu onu bilemem. O teknik kadronun bileceği bir iş. Çünkü son gün hiç ummadığın futbolcular takımıyla anlaşamıyor boşta kalıyor. Zannetmiyorum ama artık sezona hazır bir hale geldiğimize inanıyorum. En kısa süre içerisinde eksiklerimiz var ise onlar da giderilir. Çünkü geniş bir kadromuz var. Bu geniş kadro içerisinde aksayan yerlerimiz olursa oralara müdahale edecek kadar kadromuz geniş durumda” ifadesini kullandı.

Sahaya çıkmadan maç kazanılmaz

Hafta sonu deplasman da Bayrampaşa maçıyla lige 3 puanla başlamak istediklerini belirten Başkan Karagöz, “Rakibimizi henüz görmedik ancak bir iki hazırlık maçıyla ilgili biraz bilgimiz var. Sahaya çıkmadan hiçbir şey söylenmez. Sahaya çıkmadan maç da kazanılmaz. Ama hedefimiz tabiî ki 3 puan. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılıp sezona iyi bir başlangıç yapmış oluruz” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46