banner333

banner309

Gümüş, Trabzonspor maçına hazırlanıyor.

Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında Trabzonspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gümüşhanespor 29.11.2016, 22:25 29.11.2016, 22:34
banner400
 Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında Perşembe günü karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde kulübe ait Tekke köyünde bulunan tesislerde antrenman yapan sporcular taktik ve teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Antrenmanda sporcuların oldukça neşeli ve hırslı olduğu gözlenirken, oynadıkları çift kale maç renkli görüntülere sahne oldu.

Ligde 13 hafta boyunca mağlubiyet yüzü görmeyen ve hafta sonu Niğde Belediyespor karşısında ilk mağlubiyetini alan Gümüşhanesporlu oyuncuların morallerinin iyi olduğu gözlenirken, antrenman öncesinde sporcularına seslenen teknik direktör Tarık Daşgün, namağlup stresini üzerinden attıklarını belirterek, Niğde Belediyespor maçında ortaya koydukları futbol için oyuncularına teşekkür etti.

Antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklama Trabzonspor karşısında sadece sakatlığı bulunan Hüseyin Ali Pala’nın sahaya çıkamayacağını belirten Teknik Direktör Tarık Daşgün, “Bu kupada grupların ilk maçı ve deplasmanda. Gruplara iyi bir başlangıç yapma düşüncesindeyiz. Süper Lig takımıyla oynuyoruz. Hem bizim kendimizi görmemiz açısından hem de gruplara iyi bir giriş yapmamız açısından önemli bir maç” dedi.

“Kazanmak için çıkacağız”

Ekip olarak sezon başından beri hangi takım olursa olsun sahaya kazanmaya çıktıklarını kaydeden Daşgün, “Bütün olaya maç maç bakıyoruz. Şuanda da Trabzonspor’la oynuyoruz. Kazanmak için çıkacağız. Maçı nasıl kazanabiliriz onunla alakalı oyun oynayacağız” diye konuştu.

“Kamp programımızı değiştirmek zorunda kaldık”

Yoğun bir maç trafiğine girdiklerini, kamp dönemi programını da değiştirmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Daşgün, “En fazla 9 günlük bir çalışma süremiz var. Çünkü maçlar araya girdi. Çarşamba – Pazar oynadığımız bir periyoda giriyoruz. Mantalitemizi değiştirmedik. Çarşamba oynayacağımız maça kazanmak için oynayacağız, Pazar oynayacağımız maça kazanmak için hazırlanacağız. Önümüze hangi maç gelirse o maçı değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
“Üzerimizden namağlup stresi kalktı”

Ligde 14 haftalık periyot sonunda Niğde Belediyespor’a mağlup olduklarını, bu maçla ilgili üzüldükleri tek noktanın mutlak hakimi oldukları müsabakadan mağlup ayrılmak olduğuna değinen Daşgün, “Ben o maçla ilgili sporcularımla gerekli konuşmaları yaptım. Bizim üzerimizden namağlup stresinin kalktığını düşünüyorum. Üzüldüğüm tek şey mutlak hakim olduğumuz bir oyunu kaybetmiş olmamız. Mağlubiyetin o noktada gelmesi de bizim bazı dersler almamızı gerektirir. Lig uzun bir maraton. İyi oynayıp kaybedeceğimiz, kötü oynayıp kazanacağımız maçlar da olacak. En azından bu maratonun yarısına istediğimizi almış şekilde girmek istiyoruz. Bununla alakalı kalan 3 maçımızı kazanma planlarımız var. İkisini içerde oynamamız da bir avantaj. Sarıyer maçıyla birlikte tekrar ikinci bir galibiyet serisinin başlangıcı olur inşallah. Oyuncularımın lig başındaki inançları şuan üçe, dörde katlamış durumda. Bu ligden çıkmayla alakalı bizim onlara sonsuz inancımız var, onların da birbirlerine müthiş bir inancı ve birliktelikleri var. Bu arkadaşlıklarını ve birlikteliklerini istediğimiz yere ulaşarak taçlandırırız inşallah” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Belediye Başkanı Çimen’den oyunculara tatlı ikramı

Gümüşhanespor’un antrenmanını izleyen ve sporcuları ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen ise oyunculara tatlı ikram etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Çimen, uzun yıllar boyunca kendisinin de Gümüşhanespor’da yöneticilik yaptığını hatırlatarak hem kupa hem de lig maçı için başarı dileklerinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda H grubunda mücadele eden Gümüşhanespor, ilk maçında 1 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumunda Trabzonspor ile karşılaşacak. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
Şeyranlı Gümüş 7 yıl önce
Bize bu heyecanı yaşatan futbolcu ve yöneticilere şimdiden sonsuz teşekkürler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü