banner333

banner309

Gümüş, Liderliği Eyüp Sultan'da Bıraktı:0-1

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında Eyüpspor’a 1-0 mağlup olarak son 3 haftadaki ikinci yenilgisini aldı.

Gümüşhanespor 11.12.2016, 17:46 11.12.2016, 17:49
Gümüş, Liderliği Eyüp Sultan'da Bıraktı:0-1
banner400
 Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında Eyüpspor’a 1-0 mağlup olarak son 3 haftadaki ikinci yenilgisini aldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf ev sahibi Eyüpspor oldu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalamanın moraliyle ilk dakikadan itibaren kalemize yüklenmeye başlayan ev sahibi ekibin bu baskılı oyununa karşılık veremeyince oyun daha çok bizim yarı sahamızda oynandı.

Özellikle son haftalarda sağ ve sol beklerimizin düşük formu sebebiyle hücuma çıkamayınca hücum varyasyonlarımız yok denecek kadar azalmış göründü. Daha çok oyunu tutmaya uğraş verdiğimiz ilk 45 dakikada ev sahibi ekin baskılı oyununa, karşılık veremesek te kalemizde gol görmedik ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıya da etkili başlayan yine ev sahibi Eyüpspor oldu. Her geçen dakika kalemizde baskısını artıran ev sahibi ekip, 70.dakikada aradığı golü buldu.

Yediğimiz gole de reaksiyon veremediğimiz zorlu deplasmanda, galip olmasına rağmen baskısını sürdüren ev sahibi ekip, birde penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Sahada ayakta kalan yegane isim kaleci Hasan'ın birçok pozisyonun yanı sıra penaltıyı da kurtarması, olası bir hezimetin önüne geçti.

Karşılaşmanın son bölümlerinde kaptan Salih Zafer'in de kırmızı kart görmesiyle, İstanbul'da ki kayıplarımız daha fazla oldu ve 3 puanın yanı sıra kaptanı da en az 2 maç izleyemeyeceğiz.

Temsilcimiz ilk yarının son maçında önümüzdeki hafta 18 Aralık Pazar günü saat 13.00'da sahasında Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

Stad: Eyüp İlçe

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Hidayet Zeybek, Uğur Akalp

Eyüpspor: Mahmut, Muharrem, Gencay, Bilal, Mehmet, Erhan, Doğukan, Cem, Semih, Ramazan, Naci

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin, Mehmet Abdullah, Salih Zafer, Ali Sakal, Taşkın, Cem Sultan, Onur, Mehmet Cansın, Cumhur, Mehmet Menderes, Rıdvan Koçak

Kırmızı Kart: Salih Zafer dk. 86 (Gümüşhanespor)

Gol: Gökhan dk. 70 (Eyüpspor)
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37